Super αποτοξινωτικό ρόφημα 5 βοτάνων που διώχνει τις κατακρατήσεις και αδυνατίζει!

Όταν μπαίνει μια καινούρια εποχή πάντα μιας πιάνει μια ανησυχία για την εμφάνισή μας! Θέλουμε να χάσουμε τα περιττά κιλά για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας χωρίς να μας περιορίζουν… οι extra πόντοι σε κοιλιά και περιφέρεια! Aυτό το τσάι που σου προτείνουμε περιλαμβάνει πράσινο τσάι, λουΐζα, ιβίσκο, τσουκνίδα και καλέντουλα και σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή θα σου προσφέρει σύντομα το ποθητό αποτέλεσμα!

Πράσινο Τσάι:
Δημιουργεί θερμογένεση, διαδικασία κατά την οποία ο οργανισμός καίει θερμίδες ,λόγω της κατεχίνης

και της καφεΐνης που περιέχει. Έτσι, μεγιστοποιεί την καύση του λίπους.

Λουίζα:
Βοηθάει στην αποτοξίνωση και στην αποβολή των περιττών υγρών και της κυτταρίτιδας και συσφίγγει το δέρμα. Αυξάνει το ρυθμό του μεταβολισμού δρώντας ενάντια στην παχυσαρκία .

Ιβίσκος:
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην έγκυρη εφημερίδα Journal of the Science of Food and Agriculture, διαπιστώθηκε ότι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C. Το εκχύλισμα του ιβίσκου μειώνει σημαντικά τις εναποθέσεις λιπιδίων στις αρτηρίες και τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.

Τσουκνίδα:
Έχει στυπτικές, διουρητικές και τονωτικές ιδιότητες, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες και μπορεί να κατεβάσει την πίεση αλλά και το σάκχαρο στο αίμα. Επίσης, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε σεροτονίνη και ακετυλοχολίνη, δύο ουσίες που είναι φυσικά κατασταλτικά της όρεξης και βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Καλέντουλα:
Συνδυαστικά με τα άλλα βότανα βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό.

Ανάμιξε ίσες ποσότητες από όλα τα βότανα, πέρασέ τα ελαφρά από το μπλέντερ και τοποθέτησε το μείγμα σε αεροστεγές βάζο. Σε μία κούπα βραστό νερό αντιστοιχεί 1 κ.γλ. μείγμα βοτάνων. Πιες 2-3 φορές καθημερινά από μια κούπα και θα δεις σύντομα το δείκτη της ζυγαριάς να κατεβαίνει!

Διάβασε εδώ: Πως ο ανανάς… ανορθώνει το στήθος σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα