Summer Beauty: Αυτές πρέπει να είναι οι πρώτες beauty αγορές σου

Το καλοκαίρι είναι εδώ όσες μπόρες και αν σκαρφιστεί ο καιρός! Ήδη κανονίζεις τις διακοπές σου, τις εξορμήσεις σου ή αν μη τι άλλο το μπάνιο του ΣΚ. Έχεις εξοπλιστεί όμως σωστά; Εμείς είμαστε εδώ βρε κουτό! Ξέρουμε όλα τα νέα προϊόντα που σου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αυτή τη ζεστή και ηλιόλουστη σεζόν και θα τα βρεις παρακάτω…

Tom Ford Clutch-Size Lip Balm
Είναι το lip balm poυ θα γεμίσει

χρώμα τα χείλη σου με στιλ… ενυδατώνει, μαλακώνει, προστατεύει και φυσικά χρωματίζει τα χείλη μοναδικά και θα εθιστείς…

Nivea Sup Protect & Moisture SPF 30
Εκτός του ότι προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και μυρίζει καλοκαίρι, το συγκεκριμένο για πρώτη φορά ever προστατεύει (ναι προστατεύει) τα ρούχα και τα μαγιό σου από τους λεκέδες! Ιδιοφυές!

Bioderma Hydrabio Eau de Soin SPF30
Είναι ένα νερό για το πρόσωπο που ενώ σε δροσίζει, δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας με SPF 30… αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που το ψεκάζεις ανανεώνεις το αντηλιακό σου και δροσίζεσαι!

Schwarzkopf Gliss Limited Edition Summer Repair Shampoo
Ήρθε για να προστατεύσει τα μαλλιά σου και να επανορθώσει την φθορά της θάλασσας και του ήλιου. Α ναι! Και μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ!

ΙnterMed Luxurious Instant Lifting SPF30
Η πρωτοποριακή του σύνθεση περιέχει υαλουρονικό οξύ και ένα μοναδικό κλινικά δοκιμασμένο αντιρυτιδικό σύμπλοκο κι έτσι ενώ σε προστατεύει σου χαρίζει άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτέλεσμα lift!

Vichy Mineral 89 Fortifying and Plumping Booster
Είναι το ξεκίνημα που χρειάζεται η επιδερμίδα σου! Κάθε του σταγόνα είναι ένα boost ενέργειας και ενυδάτωσης για το δέρμα αλλά περισσότερα θα πούμε σε λίγο….

Nuxe Eau Delicieux Parfumante
Τι μυρίζει για εσένα καλοκαίρι; Το αντηλιακό; Η θάλασσα; Τι; Όλα βρίσκοντια κλεισμένα σε αυτό το μπουκάλι! Ναι, η μυρωδιά του καλοκαιριού επιτέλους παγιδεύτηκε!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις κοντά μαλλιά; Έχουμε χτενίσματα!

Υπάρχει ένα Κορεάτικο brand που γεμίζει μικροσκοπικά panda, φρούτα και μπουρμπουλήθρες το νεσεσέρ μας!

Με τα πουα νύχια δεν μπορείς να κάνεις λάθος!

The post Summer Beauty: Αυτές πρέπει να είναι οι πρώτες beauty αγορές σου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα