Priyanka Chopra Jonas: Πώς κάνει το μακιγιάζ της σε 4 μόλις λεπτά!

Κλείνοντας πλέον 20 χρόνια στην showbiz (έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά Bollywood και Hollywood blockbusters), η Priyanka Chopra Jonas έχει όχι απλώς πολλή πείρα αλλά ιδιαίτερη σχέση με τον τομέα “ομορφιά”. Αφού κατέκτησε τον τίτλο Miss Κόσμος το 2000, συνέχισε κάνοντας μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός και χάρη

σε αυτή την πορεία της και τη συνεργασία της με κορυφαίους με κορυφαίους make-up artists και hairstylists, δοκίμασε σχεδόν κάθε trend που έχει υπάρξει όπως λέει η ίδια!

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Σήμερα, πλέον, είναι η πρέσβειρα της Max Factor και εξομολογείται ότι λατρεύει το γεγονός πως αυτό το iconic makeup brand έχει συνδεθεί εδώ και πολλές δεκαετίες με τους μεγαλύτερους θρύλους του Hollywood. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Popsugar, όταν ρωτήθηκε για τις beauty συνήθειες της κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η εξωτική ηθοποιός απάντησε: «Σίγουρα αφιέρωσα πολύ περισσότερο χρόνο στο skincare μου απ’ ότι στο μακιγιάζ. Υπάρχουν όμως μερικά προϊόντα που έχουν γίνει ένα με την καθημερινή μου ύπαρξη, και η μάσκαρα είναι ένα από αυτά. Νιώθω σαν να δείχνω κουρασμένη ή άρρωστη χωρίς μάσκαρα. Οπότε, ακόμη κι’ όταν είμαι στο σπίτι, έστω και μια στρώση της Divine Lashes στις βλεφαρίδες μου είναι πολύ σημαντικό για μένα όταν βγαίνω από το υπνοδωμάτιό μου».

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Factor (@maxfactor)

“Όταν βάφομαι μόνη μου το πρωί, χρειάζομαι τέσσερα λεπτά και τέσσερα, περίπου, προϊόντα“, είπε στην ίδια συνέντευξη. “Ξεκινώ με το Facefinity foundation της Max Factor που χρησιμοποιώ και ως concealer, βάζω μερικές σταγόνες στο πρόσωπο, το απλώνω και κάνω καλό blending για να κρύψω ότι πιστεύω πως πρέπει να κρύψω τη συγκεκριμένη μερα. Μετά απλώνω γρήγορα, ελάχιστη πούδρα.

Για τα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα, χρειάζομαι περίπου δύο λεπτά. Γυρνάω γρήγορα τις βλεφαρίδες μου με ένα ψαλιδάκι και απλώνω την Divine Lashes Mascara. Μετά φοράω πάντα κραγιόν. Είμαι κορίτσι που αγαπώ το ματ φινίρισμα, όσο για το χρώμα εξαρτάται από το αν είναι πρωί ή βράδυ (αγαπημένα της, το Max Factor Colour Elixir Lipstick στην απόχρωση Chilli και Sunbronze). Μετά απλώνω blush, γεμίζω τα φρύδια μου σε δύο δευτερόλεπτα και είμαι έτοιμη!»

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Όσο για την προετοιμασία της πριν από μια red carpet εμφάνιση ή ένα σημαντικό event, το αγαπημένο της beauty treatment είναι «…ένα facial. Μου αρέσει γιατί πιστεύω ότι η επιδερμίδα είναι η βάση ενός υπέροχου μακιγιάζ. Αν έχεις ξεκούραστη, φρέσκια επιδερμίδα το μακιγιάζ σου θα στρώσει πραγματικά καλά επάνω της. Μου αρέσει επίσης να κάνω ένα ατμόλουτρο ή σάουνα εκείνη τη μέρα, αν μπορώ. Συνήθως, για τις red carpet εμφανίσεις ετοιμάζομαι σε ένα ξενοδοχείο, οπότε προσπαθώ να πάω για λίγο στο γυμναστήριο και είτε να κάνω ένα γρήγορο πρόγραμμα γυμναστικής είτε λίγη σάουνα ώστε ν’ αναζωογονήσω το δέρμα μου», είπε η star που πλέον θα βλέπουμε και στις καμπάνιες της μεγάλης εταιρείας μακιγιάζ.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Έλαιο από σπόρους chia: Το νέο it συστατικό της κοσμετολογίας που θα συζητηθεί!

Adele: Το μυστικό πίσω από το εντυπωσιακό 60s χτένισμά της για τη Vogue!

Μαύροι κύκλοι: Πώς θα τους καμουφλάρεις τέλεια με 4 κινήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα