O Stan παντρεύεται! Το bachelorette πάρτι της συντρόφου του, Βέρας Σωτηροπούλου

Πολύ ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για τον Stan και τη σύντροφό του, Βέρα Σωτηροπούλου, καθώς παντρεύονται! Το ερωτευμένο ζευγάρι, που συμπορεύεται τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του και να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Την αποκάλυψη έκανε η Βέρα Σωτηροπούλου, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το bachelorette πάρτι της. Λίγο πριν ντυθεί νυφούλα, η όμορφη δικηγόρος γιόρτασε

μαζί με τις φίλες της το χαρμόσυνο γεγονός, κάνοντας βουτιές και διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας.

Ντυμένη στα λευκά και έχοντας το μεγαλύτερο χαμόγελο στα χείλη της, η Βέρα Σωτηροπούλου απόλαυσε κάθε πολύτιμη στιγμή αυτού του πάρτι, όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Το bachelorette πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο η μέλλουσα νύφη δεν αποκάλυψε ποιο ακριβώς μέρος επισκέφτηκε με τις φίλες της. Το σπίτι γέμισε από γλυκά, μπαλόνια και props με θέμα φυσικά τον γάμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vera Sotiropoulou (锦嬅) (@verasotiropoulou)

«Ένα απ’ τα πράγματα στη ζωή μου για το οποίο νιώθω ευγνώμων είναι ότι έχω τις πιο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ φίλες! Εγώ κ εσείς μαζί μια ζωή…», έγραψε η Βέρα Σωτηροπούλου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vera Sotiropoulou (锦嬅) (@verasotiropoulou)

«Να βρείτε ένα άνθρωπο να κάνει τη ζωή σας ομορφότερη κάθε μέρα. Να ζείτε μαζί του τη ζωή στο μέγιστο βαθμό. Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που πέρασα 1 χρόνο ακόμα κοντά σου και που με κάνεις να αισθάνομαι τόσο τυχερός στο πλευρό σου», είχε γράψει ο Stan για τη σύντροφό του σε ανάρτησή του περίπου 1,5 χρόνο πριν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stan Antipariotis .·. (@stan_official)

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

 Αλέξανδρος Τζόρβας: Μάζεψε σκουπίδια από τη θάλασσα μαζί με τα παιδιά του

 Χριστίνα Παππά: Η σέλφι με τη μητέρα της, μετά την περιπέτεια της υγείας της

Keywords
Τυχαία Θέματα