Σίσσυ Χρηστίδου: Το άλμπουμ των διακοπών της στην Πάτμο

Οι κάμερες έκλεισαν, τα φώτα στο πλατό έσβησαν και έτσι η Σίσσυ Χρηστίδου εδώ και λίγες εβδομάδες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι και ταξιδεύει σε αγαπημένους της προορισμούς, είτε μαζί με τα παιδιά της είτε μαζί με τους φίλους της.

Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη σε προσωπικό επίπεδο για τη Σίσσυ Χρηστίδου

και έτσι τώρα έχει την ευκαιρία και τον χρόνο να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβρη.

Ένας από τους σταθμούς των διακοπών της είναι η Πάτμος. Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» ταξίδεψε στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων μαζί με την παρέα της κι όλοι μαζί διασκέδασαν και χάρηκαν τις βουτιές στη θάλασσα και το νόστιμο φαγητό.

Το πρωί της Πέμπτης, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στην Πάτμο αλλά και την επίσκεψη στη Λέρο, δίνοντάς μας μια γεύση απ’ όλα όσα έζησε αυτή την περίοδο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται εκεί με την παρέα της, ανάμεσα στους οποίους είναι η Χριστίνα Κοντοβά και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

«Στιγμές», αρκέστηκε να σχολιάσει η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

 Αλέξανδρος Τζόρβας: Μάζεψε σκουπίδια από τη θάλασσα μαζί με τα παιδιά του

 Χριστίνα Παππά: Η σέλφι με τη μητέρα της, μετά την περιπέτεια της υγείας της

Keywords
Τυχαία Θέματα