Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης πέρασε κατευθείαν στο μεγάλο τελικό μετά την ψηφοφορία του κοινού!

Απόψε είναι ο μεγάλος ημιτελικός του Nomads. Οι τέσσερις παίκτες που έφτασαν μέχρι εδώ, η Αποστολία Ζώη, ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Κωνσταντίνος Οροκλός, συνομίλησαν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία τους στο παιχνίδι.

Στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να ανακοινώσει ο παρουσιαστής τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που γινόταν όλες αυτές τις ημέρες. Ο παίκτης που συμπλήρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους, ήταν και αυτός που πέρασε κατευθείαν στο μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, κατάφερε να περάσει στον αυριανό τελικό

ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς αποτέλεσε επιλογή των τηλεθεατών. “Απίστευτη στιγμή. Χαίρομαι για δύο πράγματα πάρα πολύ. Χαίρομαι που με στήριξε ο κόσμος και με αγάπησε. Σίγουρα είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω μάθει να φεύγω από μάχες και για αυτό έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό… Το δεύτερο είναι ότι θέλω να πω σε αυτούς τους τρεις μεγάλους παίκτες εκεί πέρα, που όποιος είναι καλύτερος να βρεθούμε στον τελικό και να παίξουμε, που το Nomads δίνει τη δυνατότητα μέσα από την ικανότητα και τον κόπο του κάθε παίκτη να κερδίσει ακόμη και την επιλογή του κοινού», ανέφερε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες θα δώσουν “μάχη” σε μια σειρά από αγωνίσματα διεκδικώντας τις δύο άλλες θέσεις του τελικού.

Ποιος θα αποχωρήσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα