Nomads: Η μπηχτή του Γιώργου Μαυρίδη για κολλητούς… φίλους!

Ο ημιτελικός του Nomads προβάλλεται αυτή τη στιγμή μέσω του Ant1. Ο Γργόρης Αρνούτογλου στην αρχή του παιχνιδιού έσπευσε να κάνει κάποιες ερωτήσεις στους τέσσερις παίκτες που διεκδικούν μια θέση στον τελικό.

Μεταξύ των ερωτήσεων που τους έκανε, τους ζήτησε να απαντήσουν εάν έχουν έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση με κάποια ερώτηση από το #AskNomads. Ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως τον “ενόχλησε” η ερώτηση πως

σχετική με τις φιλίες και το πόσο γρήγορα θεωρεί κάποιον φίλο του.

Έσπευσε να ξεκαθαρίσει το πώς λειτουργεί και δεν δίστασε να αφήσει αιχμές σε παλιούς… φίλους: «Όταν μου είπε πως γίνεται να εννοώ κάποιον αδερφό μου σε 40 μέρες και μου έθεσε ένα θέμα για το παρελθόν. Θα σου κάνω μια παρομοίωση: Περπατάς στον δρόμο με έναν άνθρωπο που είναι 20 χρόνια κολλητός σου και τον λες “αδελφό σου”. Και σου την πέφτουν πέντε άνθρωποι να σε κλέψουν και ο κολλητός σου 20 χρόνια, φεύγει, ενώ σε χτυπάνε πέντε. Και από τη διπλανή καφετέρια βγαίνει ο Κωνσταντίνος και έρχεται και σε βοηθάει. Όταν τελειώσει αυτό και σε βοηθήσει, ποιος είναι ο αδελφός σου; Αυτός που είναι 20 χρόνια ή αυτός που σε βοήθησε στα δύο λεπτά;»

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα