Nomads: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος μονομάχος γι’ αυτή την εβδομάδα!

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το αγώνισμα για την δεύτερη ατομική ασυλία, αλλά και για την ανάδειξη του τρίτου μονομάχου της Πέμπτης.

Ο νικητής του αγωνίσματος παίρνει την ασυλία και ο παίκτης που έχασε στο σημερινό αγώνισμα θα είναι ο 3ος υποψήφιος μονομάχος. Μετά τη λήξη του αγωνίσματος, αγωνίστηκαν οι τέσσερις ηττημένοι και 3ος μονομάχος αναδείχθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης!

Το αγώνισμα ήταν:

Στο σημερινό αγώνισμα της 2ης ατομικής ασυλίας οι παίκτες έπαιξαν ανά δύο και μετά από κλήρωση.

Ξεκινώντας έπρεπε να λύσουν το σχοινί

στο στύλο και να απελευθερώσουν το πρώτο ραβδί επάνω στο οποίο στήριζαν ένα μπαλάκι. Καθώς προχωρούσαν, έπρεπε συνεχώς να ισορροπούν το μπαλάκι επάνω στο ραβδί και να ξεπερνούν τα εμπόδια που έβρισκαν μπροστά τους.

Στο πρώτο εμπόδιο έπρεπε να περπατήσουν επάνω στις δοκούς. Στο δεύτερο εμπόδιο πέρασαν κάτω από τα ξύλα. Στο τρίτο εμπόδιο περπάτησαν επάνω στην τραμπάλα και στο τέταρτο εμπόδιο έπρεπε να περάσουν ανάμεσα από τα ξύλα.

Σε όλα τα εμπόδια που συναντούσαν, έπρεπε να λύνουν το σχοινί για να απελευθερώνουν το ραβδί και να το τοποθετούν ως προέκταση στο ραβδί που κρατούσαν. Συνολικά μάζεψαν 4 ραβδιά και πάντα το μπαλάκι έπρεπε να είναι τοποθετημένο στην κορυφή.

Φτάνοντας στο τέρμα, έπρεπε να βάλουν το μπαλάκι μέσα στο σακί και να το πετάξουν χρησιμοποιώντας το σχοινί με σκοπό να το ρίξουν επάνω στο τραπέζι. Εκείνος που κατάφερνε να το ρίξει πρώτος ήταν και ο νικητής της δοκιμασίας. Σε περίπτωση που τους έπεφτε το μπαλάκι ή έπεφταν οι παίκτες σε κάποιο από τα εμπόδια έπρεπε να ξαναγυρίσουν στην αρχή του εμποδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα