Τα μαλλιά σου φριζάρουν και θέλεις να κλάψεις; Έχουμε 10 τρόπους για να μην χύσεις ούτε δάκρυ!

Πρέπει να παραδεχτώ πως είμαι απίστευτα τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Ναι για μαλλιά θα μιλήσω και για φριζάρισμα, περίμενε να σου εξηγήσω (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Έχω τα πιο φριζέ μαλλιά που έχεις δει. Έτσι είναι η τρίχα μου. λεπτή, σγουρή και φριζαριστή. Αυτή που λες είναι η ατυχία μου. Η τύχη μου η μεγάλη είναι το ότι ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ένας από τους κολλητούς μου.

Καλέ! ´σεις δεν είστε ο πατέρας της Κορίνας; #ta_wraiotera_mallia_tou_kosmou #o_nikolas_exei_panta_dikio #sagapwfanatika #kanei_kai_psixanalisi #trans #bestfriends #love #creamsodahair #instahair #haircolorist #blondehair

#vale_kai_kanena_hashtag

A post shared by Christina Chroni (@christinet0) on Nov 3, 2017 at 2:01pm PDT

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί στο χρώμα των μαλλιών στην Ελλάδα. Αυτός έχει σώσει τα μίζερα μαλλιά μου και τα έχει κάνει να δέχονται κομπλιμάν δεξιά και αριστερά, πάνω και κάτω. Όσο υπέροχος και να είναι ο Νικόλας όμως, τα μαλλιά μου θέλουν βοήθεια και μάλιστα ιδιαίτερη βοήθεια τώρα τον χειμώνα που με την υγρασία ξυπνά η ζούγκλα στο κεφάλι μου και τα παιδάκια τρώνε όλο το φαγητό τους όταν με βλέπουν. Που την βρίσκω; Στα λάδια! Τα παρακάτω τα έχω μάλιστα τεστάρει αδειάζοντας το ένα μπουκάλι μετά το άλλο και σου τα συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη! Κάτω το φριζάρισμα!

Διάβασε ακόμα:

Ήξερες πόσο γρήγορα πρέπει να φοράς την κρέμα σου;

Τη ζήτησες, τη φτιάξαμε! Η λίστα με τα μεικάπ που μοιάζουν σα να μη φοράς τίποτα

Simply beautiful! Δες τα αγγελάκια της Victoria’s Secret χωρίς μακιγιάζ…

Keywords
Τυχαία Θέματα