Nomads: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία από την ομάδα των Ωκεανών!

Οι παίκτες των Ωκεανών αγωνίστηκαν στο αποψινό επεισόδιο με σκοπό την νίκη τους για την ατομική ασυλία. Ωστόσο, ο νικητής ήταν μόνο ένας. Μετά από την μάχη που έδωσαν για να εξασφαλίσουν την ασυλία, αυτός που τα κατάφερε ήταν ο Λευτέρης Παρασκευάς.

Έτσι, εξαιρείται από την ψηφοφορία του κοινού και από την διαδικασία της αποχώρησης. Οι γραμμές μόλις άνοιξαν!

Το αγώνισμα είχε ως εξής:

Tο σημερινό αγώνισμα για την ατομική ασυλία θα διεξήχθη σε 3 στάδια. Στο πρώτο

στάδιο οι παίκτες έπαιξαν ανά ζευγάρια που προέκυψαν μετά από κλήρωση. Οι 3 νικητές και ο 2ος καλύτερος βάσει χρόνου προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο.

Οι παίκτες περπάτησαν έχοντας κύβους κάτω από τα πόδια τους. Στη συνέχεια, έπρεπε να περπατήσουν πάνω από τις ξύλινες δοκούς και να ισορροπήσουν επάνω στην επικλινή ράμπα.

Οι 4 που που πήγαν στους ημιτελικούς έπαιξαν ανά ζευγάρια βάσει κλήρωσης στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού. Εκεί, κρατώντας τα πολύγωνα κομμάτια ενωμένα και ισορροπώντας το μπαλάκι πάνω σε αυτά έπρεπε να περάσουν τα ξύλινα εμπόδια και την τραμπάλα, ώστε να φτάσουν στο τέρμα. Οι δυο νικητές πέρασαν στον τελικό. Εκεί έπρεπε να ανέβουν στις δυο ειδικές πόρτες και εκείνος που κρατήθηκε για περισσότερη ώρα ήταν ο νικητής και κέρδισε την ατομική ασυλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα