Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το μεγάλο της μυστικό στο “χρυσό” συμβόλαιο με τον Alpha!

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η εκπομπή Ελένη είναι διαφορετική σε σχέση με τις υπόλοιπες σεζόν.

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα, καθώς σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen η εκπομπή Ελένη σημειώνει χαμηλά ποσοστά. Συγκριτικά πάντα με τις υπόλοιπες χρονιές. Αυτό στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν τα πρώτα δημοσιεύματα

με τίτλους “Ταραχή στον Alpha για τις χαμηλές πτήσεις της Ελένης”.

Ωστόσο, φαίνεται πως όλα αυτά είναι φήμες καθώς η Μενεγάκη έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο “χρυσό” συμβόλαιο με τον Alpha. Όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Νικολαϊδου στο blog της στο tlife.gr το μέλλον της εκπομπής της Μενεγάκη δεν εξαρτάται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, γράφει: “Στο τελευταίο, “χρυσό” συμβόλαιό της ,λοιπόν, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν υπάρχει ρήτρα τηλεθέασης. Δεν υπάρχει δέσμευση που να ορίζει ότι το μέλλον αυτής της συνεργασίας και αυτής της εκπομπής εξαρτάται από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης. Ίσως γι ΄αυτό και από την μία μεριά η Ελένη κάνει μονοψήφια κι από την άλλη κάνει… απλωτές στην Άνδρο. Με άλλα λόγια; Το αν θα τα καταφέρει φέτος η Ελένη Μενεγάκη να κερδίσει το μεγάλο και θαρραλέο τηλεοπτικό στοίχημα που έβαλε με την… Ελένη, είναι μόνο θέμα τιμής. Τηλεοπτικής τιμής και δόξας για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν και για την λαμπερή πορεία που κατάφερε να γράψει στο βιβλίο της ιστορίας της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το αν θα καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, είναι κάτι που έχει να κάνει μόνο με τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρήσει μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και με τη τηλεοπτική της υστεροφημία.

Γιατί η άλλη… τιμή της Ελένης, η εμπορική, είναι στα ύψη και μάλιστα; Είναι αυτό που λέμε “η τιμή, τιμή δεν έχει”, για όλους όσους θέλουν να τους αγγίξει ο θηλυκός… Μίδας!”.

Keywords
Τυχαία Θέματα