Nomads: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας!

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το αγώνισμα μεταξύ των δύο αρχηγών των ομάδων.

Ο Γιώργος Μαυρίδης από τους Νομάδες της Φωτιάς αγωνίστηκε εναντίον του Γιώργου Κατσινόπουλου από τους Νομάδες των Ωκεανών. Νικητής αναδείχθηκε ο δεύτερος.

Το αγώνισμα είχε ως εξής:

Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες έπαιξαν ταυτόχρονα αλλά ξεκίνησαν πρώτοι οι δυο αρχηγοί των ομάδων.

Ξεκινώντας έπρεπε να πετάξουν τα ξύλα μπούμερανγκ για να σπάσουν το κιούπι και να πέσει κάτω η μεταλλική ράβδος που θα βρίσκεται μέσα. Μόλις πήραν τη ράβδο έπρεπε να

τρέξουν και να περάσουν την πυραμίδα με το δίχτυ και στη συνέχεια να ισορροπήσουν περπατώντας πάνω στις τάβλες, ώστε να φτάσουν στο επόμενο τμήμα του παιχνιδιού. Φτάνοντας στη φωτιά χρησιμοποιούσαν τη μεταλλική ράβδο ως προέκταση για τον πυρσό που θα έβρισκαν εκεί.

Αφού άναψαν τον πυρσό έπρεπε να κάψουν το σκοινί για να πέσει κάτω η σκάλα. Μόλις η σκάλα πέσει στο έδαφος, έπρεπε να ανέβουν επάνω και να πάρουν το κλειδί για να ξεκλειδώσουν το ξύλινο μπαούλο. Μέσα στο μπαούλο βρήκαν τα κομμάτια που συνθέτουν τον πύργο παζλ που θα πρέπει να κατασκευάσουν. Εκείνος που τοποθέτησε σωστά τα κομμάτια του πύργου ήταν ο νικητής του γύρου.

Στην συνέχεια το παιχνίδι κρίθηκε στις 3 νίκες και οι αρχηγοί επέλεξαν ποιοι παίκτες θα έπαιζαν στον κάθε γύρο. Τελικά, νικητές αναδείχθηκαν οι Νομάδες των Ωκεανών , οι οποίοι κέρδισαν μία βόλτα στο «Puerto Princesa», το μεγαλύτερο υπόγειο ποτάμι της Ασίας και 2ο στον κόσμο. Φυσικά, τη νίκη την χάρισε ο αρχηγός τους, ο οποίος επέλεξε μόνος τρεις παίκτες για να τον ακολουθήσουν στην βόλτα! Ωστόσο, όλοι κέρδισαν την επικοινωνία με δικά τους άτομα που τόσο πολύ ήθελαν!

Keywords
Αναζητήσεις
nomads 8/11 επαθλο επικοινωνίας βίντεο
Τυχαία Θέματα