Julia Engel: 12 looks της πασίγνωστης fashion blogger που θα θες να φορέσεις από αύριο!

Μπορεί το όνομά της να μην σου λέει κάτι αλλά σίγουρα έχεις ακούσει το blog της, που ακούει στο όνομα Gal Meets Glam. Η Julia Engel είναι ένα κορίτσι με εκπληκτικό στιλ που μένει στο San Fransisco αλλά ταξιδεύει συχνά σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία της Julia
Η Julia ξεκίνησε το blog της το 2011 και με τη βοήθεια του τότε αγοριού της (σήμερα ο Thomas είναι ο σύζυγός της),

άρχισε να προσπαθεί να χτίσει μια επιχείρηση. Είχε άλλωστε σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και ήξερε κάποια πράγματα πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ωστόσο η ίδια παραδέχεται πως τα περισσότερα πράγματα τα έμαθε online ύστερα από μεγάλη αναζήτηση. Το 2013 η Julia εργαζόταν σε μια εταιρεία και το blog της ήταν η δεύτερη δουλειά της. Τότε ήταν που πήρε την απόφαση να αφήσει την πρωινή της δουλειά και να ασχοληθεί full time με το blog της και τα social media. Το έκανε και πέτυχε καθώς σήμερα το blog της είναι ένα από τα πιο κερδοφόρα και ο λογαριασμός της στο instagram έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers.

Το στιλ της
Το στιλ της Julia είναι ιδιαίτερο και έχει μια αγγλική γοητεία παρόλο που η ίδια μένει στην Αμερική. Πολλές φορές επιλέγει στην καθημερινότητά της μακριά φορέματα, πουλοβεράκια αλλά και φούστες κάτω από το γόνατο. Οι μπότες είναι ένα είδος παπουτσιού που λατρεύει ενώ τα αγαπημένα της αξεσουάρ φαίνεται να είναι τα καπέλα.

Τι μας αρέσει πολύ στη Julia; Ότι συνηθίζει να μεταμορφώνει ελαφρώς το στιλ της ανάλογα με την πόλη που επισκέπτεται κάθε φορά. Στο Παρίσι μοιάζει με Παριζιάνα, στην Αγγλία με Λονδρέζα. Δες μερικές από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις της Julia.

Keywords
Τυχαία Θέματα