Meghan Markle VS Kate Middleton: Ποια μας εντυπωσίασε περισσότερο με το τελευταίο της look;

H Kate Middleton και η Meghan Markle έκαναν χτες το βράδυ 2 επίσημες εμφανίσεις και εντυπωσίασαν και οι δύο με τις στιλιστικές τους επιλογές. Και οι δύο Δούκισσες προσέχουν ιδιαίτερα τις εμφανίσεις τους πάντα, και κυρίως τις πιο επίσημες και αυτό έκαναν και αυτή τη φορά.

Η Meghan Markle φόρεσε για πρώτη φορά τουαλέτα και συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει μια μπλε τουαλέτα σε δείπνο που έγινε προς τιμήν τους από τον Πρόεδρο των νησιών Fiji στο

Grand Pacific Hotel. Η τουαλέτα που επέλεξε η Δούκισσα είναι του σχεδιαστή SAFiYAA και η Meghan επέλεξε αυτή τη φορά να αφήσει τα μαλλιά της κάτω.

Η Kate Middleton έκανε μια εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση σε δείπνο που οργάνωσε η Βασίλισσα για τους Δανούς γαλαζοαίματους που την επισκέφθηκαν. Η Kate έκλεψε τις εντυπώσεις επιλέγοντας φόρεμα του αγαπημένου της οίκου μόδας Alexander McQueen σε ασημί χρώμα. Η Δούκισσα του Cambridge ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια από τις αγαπημένες τιάρες της Πριγκίπισας Diana.

Tip! Το ασημί χρώμα είναι μια από τις top αποχρώσεις της σεζόν και η Kate το γνωρίζει καλά αυτό καθώς πάντα παρακολουθεί τα trends. Το κόψιμο της τουαλέτας της είναι επίσης «πιστό» στην τάση των 80’s που κυριαρχεί αυτή τη σεζόν. Αυτή η γραμμή θα φορεθεί πολύ και στα νυφικά φορέματα του 2018/2019 και είναι μια ωραία ιδέα για όλες εσάς που σκοπεύετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δες ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery!

Για τη 2η ημέρα στα νησιά Fiji η Meghan φόρεσε ένα boho φόρεμα Figue ‘Frederica’ αξίας 1495 δολαρίων. Η λαμπερή και πανέμορφη Δούκισσα του Sussex συνδύασε το φόρεμά της με μαύρες εσπαντρίγιες και μαύρο φάκελο με πλεκτές λεπτομέρειες. Η Meghan έπιασε τα μαλλιά της σε έναν χαλαρό κότσο, ένα look που επιλέγει πολύ συχνά και είχε υιοθετήσει ακόμα και την ημέρα του γάμου της.

Δες την υπέροχη εμφάνισή της.

Διαβάστε ακόμα: Δεν θα πιστέψεις τι φόρεσε η Julia Roberts στα In Style Awards 2018!

Keywords
Τυχαία Θέματα