Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έκοψε τα μαλλιά της για να στηρίξει έναν δικό της άνθρωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας!

Ο Βασίλης Καρράς, ο Χρήστος Χολίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Μπο, αυτό το χειμώνα πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στην Αθηναϊκή νύχτα. Συγκεκριμένα, οι πέντε καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για τις εμφανίσεις που θα κάνουν στην «Ιερά Οδό». Η φωτογράφηση για το σχήμα πραγματοποιήθηκε και από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει η κάμερα του Πρω1νού και έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις.

Χρήστος Χολίδης: «Ξεκίνησα πάλι

το μπάσκετ και αγωνίζομαι σε μια ομάδα της Καλλιθέας. Τραβήχτηκα πολύ από τα μέσα σχετικά με την προσωπική μου ζωή, δεν βγαίνω έξω και ό,τι κάνω το κάνω σπίτι μου. Έχω κάνει έναν ποντιακό δίσκο που πούλησε 75.000 αντίτυπα, αλλά δεν είδα κανέναν να ασχοληθεί, ασχολούνταν με τον αν θα πάω στο “Survivor”»

Χρήστος Μενιδιάτης: «Οι αστείες δικαιολογίες είναι πια από τα παιδιά και όχι από τη γυναίκα μου. Ο γιος μου ο μεσαίος έχει βρει τη δικαιολογία ότι δεν ακούει, ενω του μιλάμε ισχυρίζεται ότι δεν ακούει».

Μπο: «Η ρομαντική πλευρά είναι ότι ήθελα να κάνω μουσική, η δημοσιότητα που έρχεται μετά μας αρέσει πάρα πολύ και όποιος λέει το αντίθετο είναι ψεύτης. Μας αρέσει πάρα πολύ να απασχολούμε τα περιοδικά και τα μίντια και να ασχολούνται μαζί μας».

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Έκοψα τα μαλλιά μου και για μένα είναι πολύ extreme γιατί δεν έχω κόψει ποτέ μου τα μαλλιά μου. Τα έκοψα για να αποδείξω ότι είναι απλά τρίχες. Στηρίζω έναν δικό μου άνθρωπο και θέλω να του αποδείξω ότι δεν πειράζει αν χάσει τα μαλλάκια του για λόγους υγείας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Full in love o Γιώργος Σαμπάνης! Το παπαράτσι βίντεο και τα «καυτά» φιλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα