MasterChef 2: ”Λύγισε” on camera παίκτης – Συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του

Την ποδιά του MasterChef θέλησε να διεκδικήσει ο 30χρονος Μάριος Βραχάτης παρουσιάζοντας ένα λαχταριστό burger προβατίνας. Ο παίκτης κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συνταγή του ενώ συγκίνησε κοινό και κριτική επιτροπή με την ιστορία της ζωής του.

«Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου και στους άλλους ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω στη ζωή. Δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να βγάλω σχολή λόγω οικονομικών προβλημάτων γιατί έχω μεγαλώσει μόνος μου. Από 8 χρονών μένω μόνος μου. Έτυχε να μείνω και στο δρόμο, αλλά όλα καλά. Εκτιμώ κάποιους ανθρώπους

που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Θέλω να τους κάνω υπερήφανους. Είναι οι οικογένεια μου στο μοναστήρι, οι καλόγριες με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Τις εκτιμώ και θέλω να τις βγάλω ασπροπρόσωπες, όπως κι εκείνες με βοήθησαν να βγάλω τη σχολή μου, γιατί δεν θα το έκανα, γιατί είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Μια τετραετία έμενα στο δρόμο μέχρι να πάρω τα πάνω μου και να είμαι καλύτερα», εξομολογήθηκε.

Οι κριτές αφού δοκίμασαν το πιάτο του, του έδωσαν την ποδιά περνόντας τον στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Μάριος ”λύγισε” όταν φόρεσε την πολυπόθητη ποδιά του MasterChef.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα