Mario Hezonja: Το σχόλιο του σε ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου και η απάντησή της!

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη (1/6).

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Mario Hezonja και το like που της “πάτησε” στο Instagram και “φούντωσε” τις φήμες για φλερτ ανάμεσά τους. Φυσικά, αναφέρθηκε και στη βοήθεια που της ζήτησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

για την παραμονή του μπασκετμπολίστα στην ομάδα!

“Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναΐκου για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί.”, απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου. 

Η παρουσιάστρια λίγο πριν την προβολή της συνέντευξής της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής του ANT1. 

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε, ήταν και μια πράσινη καρδιά από τον Mario Hezonja. Φυσικά, η Ιωάννα Μαλέσκου είδε το σχόλιο του και έσπευσε να του απαντήσει με… δύο καρδιές!

Δείτε τα σχόλια τους:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: “Οι ζήλιες ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι για τα μάτια του κόσμου”

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Νίκος Μπάρτζης: Η γνωριμία με τον σύντροφο της Άννας Μαρίας Βέλλη και το “καρφί” για τον Σάκη Κατσούλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα