Η 75χρονη Dolly Parton κοιμάται με φουλ μακιγιάζ – και έχει σοβαρό λόγο!

Skincare experts, beauty editors, bloggers, vloggers, influencers σηκώνουν τα χέρια ψηλά μετά την αποκάλυψη της  Dolly Parton ότι κοιμάται χρόνια τώρα χωρίς να κάνει ντεμακιγιάζ!

“Κάνω όλη την φροντίδα της επιδερμίδας και τον καθαρισμό του προσώπου μου το πρωί επειδή

συνήθως κοιμάμαι βαμμένη”, είπε σε συνέντευξή της στο WSJ Magazine. “Επειδή ποτέ δεν ξέρεις αν θα γίνει σεισμός ή κανένας ανεμοστρόβιλος ή καμιά καταιγίδα, θέλω να είναι έτοιμη αν χρειαστεί ξαφνικά να βγω από το σπίτι μέσα στη νύχτα!”, εξήγησε η σπουδαιότερη country τραγουδίστρια όλων των εποχών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

Βέβαια έχει και έναν ακόμα λόγο, και αυτός είναι πιο τρυφερός: “Δεν θέλω να γυρνάω σπίτι και να καταρρέω εντελώς, και ο καημένος ο άντρας μου να με βλέπει έτσι απέναντί του“, εξομολογήθηκε η Parton, η οποία είναι παντρεμένη με τον Carl Thomas Dean από το 1966. Τι κάνει, λοιπόν; Περιμένει να πάει 3 το πρωί για να πλύνει το πρόσωπό της και μετά “ξεκινάω το μακιγιάζ από την αρχή”, διευκρίνησε

Όσο για τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ, όπως λέει δεν έχει ακριβά γούστα ενώ είναι φανατική με ένα θρυλικό προϊόν βάσης που πλέον είναι δυσεύρετο: “Χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα της Maybelline και φοράω το Panstik της Max Factor όλη μου τη ζωή. Πλέον, όμως, δεν μπορώ να το βρω και χρειάζεται να το ψάχνω”, εξήγησε η star.

Έστω και μέσα στην υπερβολή της, μετά από αυτή τη beauty συνέντευξή της, αγαπήσαμε το είδωλο Dolly Parton ακόμα περισσότερο!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Kendall Jenner κάνει double masking!

Breaking news: Αυτή είναι η νέα beauty συνεργασία της Chiara Ferragni

Η Sophie Turner μόλις έκανε ένα από τα πιο hot κουρέματα του καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα