Maison Marasil: Στηρίζει τους ”Γιατρούς του Κόσμου”

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου το απόγευμα στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στο νέο concept store του Maison Marasil παρευρέθηκαν πολλοί και επώνυμοι καλεσμένοι για το opening party του καταστήματος. Το event τράβηξε την προσοχή, με την οδό Αγίας Παρασκευής να μεταμορφώνεται σε κήπο σπιτιού. Μουσική, χρώματα και αρώματα λουλουδιών γέμισαν το δρόμο που φιλοξένησε αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και πελάτες.

Τη

συγκεκριμένη ημέρα επέλεξε η εταιρία ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ – Maison Marasil για να ανακοινώσει και επίσημα τη στήριξη της στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Γιατροί του Κόσμου». Η εταιρία αναλαμβάνει να καλύψει τις ανάγκες σε παιδικό ρουχισμό που χρειάζεται ο οργανισμός σε ετήσια βάση για τις οικογένειες που φιλοξενεί.

Τους «Γιατρούς του Κόσμου» εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κος Νικήτας Κανάκης και η Γενική Διευθύντρια της οργάνωσης, κα Ευγενία Θάνου, γνωστοί για τη δράση τους και τον αλτρουισμό τους, οι οποίοι συνοδεύονταν από συνεργάτες τους και παιδιά του Οργανισμού. Μαζί τους στο event και η αγαπητή Φαίη, που στηρίζει τέτοιες ενέργειες με μεγάλη χαρά, μοίρασε συμβολικά δώρα σε όλα τα παιδάκια.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε η εταιρία Cocktails & Dreams-Executive events και στήριξαν με την παρουσία τους οι εταιρίες: Ζαχαροπλαστεία Fresh, Catering “ΟΛΟΝ”, Burger Joint, και Unilever (Ben & Jerrys).

Keywords
Τυχαία Θέματα