Εδώ και 25 χρόνια, η The Body Shop αγαπά το σώμα σου… Εσύ;

Το πρώτο The Body Shop Body Butter δημιουργήθηκε στα 90s. Συγκεκριμένα ήταν 1992 όταν όλα άλλαξαν για την ενυδάτωση του σώματος και ένα… βούτυρο ήρθε να αντικαταστήσει τις λοσιόν και τις κρέμες. Ποιο ήρθε πρώτο όμως; Η φράουλα; Η ελιά; Το Shea ή μήπως η λατρεμένη καρύδα; Κανένα από αυτά!

Το μάνγκο ήταν το πρώτο και από εκείνη την ημέρα παραμένει best seller. Φτιάχτηκε στην κουζίνα της ιδρύτριας της The Body Shop Anita Roddick και το ονόμασε βούτυρο εξαιτίας… της κόρης της!

Όσο εκείνη «μαγείρευε» το πρώτο body butter, η κόρη

της έφτιαχνε ένα τοστ και όταν είδε αυτό που ετοίμαζε η μητέρα της είπε «Είναι σαν βούτυρο… για το σώμα». Μια φράση της μικρής και ένα εμπνευσμένο απόγευμα ήταν όλα όσα χρειάζονταν για να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο, το φαινόμενο body butter.

Γιατί μιλάμε για φαινόμενο; Γιατί από την πρώτη φορά που θα αφήσεις αυτή την luxurious υφή να λιώσει επάνω στο δέρμα σου και από την πρώτη φορά που θα φτάσει στην μύτη σου η ευωδιά… δεν θα ξανακοιτάξεις πίσω. Με την δημιουργία των body butters, η The Body Shop μετέτρεψε την ενυδάτωση του σώματος σε τελετουργία, σε απόλαυση και για πολλές… σε εθισμό. Έκλεισε όλα τα συστατικά που λατρεύει το δέρμα σου σε όμορφα βάζα και για 25 ολόκληρα χρόνια χαρίζει στο σώμα σου αγάπη… Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το ήξερες, τα body butters της The Body Shop παράγονται όπως ακριβώς και η σοκολάτα! Τα ακατέργαστα συστατικά θερμαίνονται σε υψηλή θερμοκρασία, προτού τοποθετηθούν σε βαζάκια και ψυχθούν έτσι ώστε να αποκτήσουν συμπαγή υφή. Μιλάμε λοιπόν για πραγματικά λαχταριστή, αγνή, βουτυρένια αγάπη!

Προσωπικά λατρεύω την καρύδα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) και μυρίζει έτσι όλο μου το είναι! Όχι, όχι δεν κατάλαβες… Μυρίζει όντως έτσι όλο μου το είναι και ευτυχώς που εκτός από τις απλές συσκευασίες, διατίθενται και συσκευασίες γίγας για coconut lovers όπως εγώ. Όπως αντιλαμβάνεσαι το φοράω ΚΑΙ τον χειμώνα όμως φέτος νομίζω θα… απιστήσω για λίγο! Στην 11μελή παρέα των The Body Shop Body Butters προστέθηκε και μια νέα, χειμερινή μυρωδιά, η Vanilla Pumpkin και κάπως μου έχει πάρει τα μυαλά…

Εμπνευσμένη από τις λαχταριστές μυρωδιές από τα φρεσκοψημένα γλυκίσματα, η special edition Vanilla Pumpkin διαθέτει έναν απολαυστικό συνδυασμό φθινοπωρινών αρωμάτων. Συμπεριλαμβάνει το κυρίαρχο άρωμα της γλυκιάς κολοκύθας, που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Halloween που πλησιάζει, βανίλια Μαδαγασκάρης, καθώς και νότες από tonka bean, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου. Για να μην σου τα πολυλογώ… μυρίζει γλυκό, απολαυστικό, μεθυστικό φθινόπωρο και η απιστία αξίζει.

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για την καρύδα, για το μορίνγκα, για το μάνγκο… αλλά δεν θα το κάνω. Θα πω μόνο ένα τσιριχτό Χρόνια Πολλά στην The Body Shop και ένα… τεράστιο ευχαριστώ. Ευχαριστώ που εδώ και 25 χρόνια δείχνει αγάπη στο δέρμα μας, στο σώμα μας και μας θυμίζει πως όλες χρειαζόμαστε αυτά τα 10 λεπτά περιποίησης. 10 λεπτά ευωδιάς και ενυδάτωσης, 10 λεπτά για να αγαπήσουμε ξανά από την αρχή το σώμα μας που μπορεί να μας προδίδει στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας. Ευχαριστούμε! Και μιας που το ᾽φερε η κουβέντα…

Θυμάσαι το Love Your Body Club! Το club που σε επιβραβεύει με κάθε αγορά, σου χαρίζει δώρα, θυμάται τα γενέθλιά σου και γενικά σε κάνει πιο όμορφη! Τι; Δεν έχεις γίνει ακόμα μέλος; Γρήγορα κλικ στο https://www.thebodyshop.gr/love-your-body-club και πριν φύγεις πες μου… Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου The Body Shop Body Butter; What’s your flavor;

Keywords
Τυχαία Θέματα