J2US: Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για τη συνεργασία του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και οι αιχμές για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Το Live του του J2US το Σάββατο (27/11) ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενα, αφού τα ζευγάρια διαφοροποιήθηκαν και χάρισαν μοναδικά ντουέτα στους κριτές αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό!

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε επί σκηνής με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με το act τους. Μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν και στην πρώτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας!

Λίγες ώρες μετά το τέλος του μουσικού show του Alpha,

ωστόσο, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την συνεργασία τους, ενώ άφησε και κάποιες αιχμές για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία είναι η πραγματική του παρτενέρ.

«Μ’ενα σμπάρο πολλά τρυγόνια. Και ξένο τραγούδι είπαμε, έκανα και πρώτες, και δεύτερες και τρίτες, χάρηκα όλη την προετοιμασία και τις προβες και… συγκεντρώσαμε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του @j2us_gr , συμπληρώνοντας 350 βαθμούς, παίρνοντας 20 από τη Βίκυ, 30 από το Σταμάτη, 100 από τη Δέσποινα και 200 από τη Μαρία, όπως μπορείτε να δείτε και στο βιντεάκι! Σ’ευχαριστώ πολύ @alexandra__panagiotarou . Είσαι κυρία, καταπληκτική συνεργάτης, χωρίς μούτρα, χωρίς γκρίνιες, χωρίς παράπονα, χωρίς μίρλα, ευγενέστατη ΜΕ ΟΛΟΥΣ, μέσα στο χαμόγελο και τη θετική ενέργεια. Όπως λέει, συμπτωματικά ο τίτλος, I had the time of my life! Δεν θα αναφερθώ καν στο ότι είπες το κομμάτι μας καταπληκτικά. Αυτό είναι δευτερεύον. Αν κερδίσεις, θα είσαι άξια νικήτρια. Καλή επιτυχία στη συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

View this post on Instagram

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris)

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Χριστοπούλου: Τη δάγκωσε σκύλος και την τραυμάτισε στο πρόσωπο

«Ήταν υποτιμητικό για τον Σάκη Ρουβά να τον συγκρίνουν με μένα»

Μαρίνα Πατούλη-Πρω1νό: “Αδειάζει” τον Θάνο Πετρέλη και κατηγορεί τη Δέσποινα Βανδή για έλλειψη παιδείας και αγένεια

Keywords
Τυχαία Θέματα