H πασίγνωστη influencer Tezza μας δείχνει τα 5 trends που εμπιστεύεται τυφλά αυτόν τον μήνα

Η αγαπημένη μας influencer Tezza μας δείχνει τις 5 αγαπημένες της τάσεις για αυτόν τον μήνα και εμείς εμπιστευόμαστε τυφλά το γούστο της. Η γνωστή fashionista έχει πολύ ωραία αίσθηση του στιλ και πάντα κάνει τολμηρές επιλογές που μας αρέσουν πολύ. Η Tezza έχει αδυναμία στις ρετρό τάσεις και ακόμα και οι φωτογραφίες της δείχνουν κάπως ρετρό.

#1. Ταγιέρ

Η καλοκαιρινή εκδοχή του ταγιέρ μας αρέσει πολύ και αν το φορέσεις όπως η Tezza θα δείχνεις σίγουρα πολύ στιλάτη και όμορφη. Συνδύασε μια μίνι φούστα με ένα σακάκι και μην φορέσεις τίποτα άλλο από μέσα.

#2. Λευκό φόρεμα

Το λευκό

φόρεμα σε boho style είναι τάση και το θέλουμε οπωσδήποτε στην ντουλάπα μας. Επίλεξε ένα σχέδιο με ελαφρώς puff μανίκια και συνδύασέ το με mules ή πέδιλα.

#3. Κόκκινο + φούξια

Το κόκκινο και το φούξια είναι δύο χρώματα που παλαιότερα δεν σκεφτόμασταν καθόλου να συνδυάζουμε μεταξύ τους. Από πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και φέτος αυτός ο χρωματικός συνδυασμός έχει γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους μας.

#4. Τennis skirt

H tennis skirt είναι πιο επίκαιρη και δημοφιλής από ποτέ και πλέον τη φοράμε όχι μόνο στις προπονήσεις μας αλλά και στις βόλτες μας. Η Tezza φοράει τη δική της με λευκό polo top και loafers και δείχνει υπέροχη.

#5. Oversized πουκάμισο

Φέτος στην παραλία φοράμε εκτός από κιμονό και παρεό και oversized πουκάμισα. Η Tezza φοράει το ροζ μπικίνι της με ένα κομψό oversized πράσινο πουκάμισο και κερδίζει τις εντυπώσεις. Πίστεψέ με ένα φαρδύ μονόχρωμο πουκάμισο θα γίνει το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα: Κόκκινο + Φούξια: Τα bold χρώματα που έχουμε αγαπήσει αυτό το Καλοκαίρι

BAFTA TV Awards 2021: Οι δύο stars που με τις τουαλέτες τους μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

ΈΤΣΙ φοράνε το πουά σχέδιο οι πιο στιλάτες γυναίκες του instagram – Οδηγός αγοράς για τα πιο ωραία πουά prints

Keywords
Τυχαία Θέματα