H Μιμή Ντενίση απαντά για την ένταση στην ΕΡΤ: «Δεν τους προσέβαλα και ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους»

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης 21/12 στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως ενοχλήθηκε με τους παρουσιαστές, καθώς δεν έχουν δει την παράστασή της «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη».

Η συγκεκριμένη ενόχληση της Μιμής Ντενίση έγινε θέμα στα sites, με αποτέλεσμα εκείνη να κάνει μια νέα

ανάρτηση και να ξεκαθαρίσει τι συνέβη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

«Η @nancyzabetoglou και ο @thanasis__anagnostopoulos , είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλα, κ ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό.

Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω. Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νάνσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπή», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

Διαβάστε ακόμα:

 Βάσω Λασκαράκη για Αθηνά Οικονομάκου: «Έχουμε κάνει σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας»

 Θανάσης Πάτρας: «Η “Φάρμα” με βοήθησε να έχω φέτος μια τηλεοπτική παρουσία»

 Γιώργος Καραμίχος: «Έγινα πατέρας στα 24 -Αυτή η ταυτότητα ήρθε τόσο φυσικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα