H μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Βαρβάρας Χαλαμαδιάρη με το φανταστικό Liporobot από την Eonia!

H στήλη της… μεταμόρφωσης στο Πρω1νό, είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες μας. Κάθε εβδομάδα, όπως πια γνωρίζετε, μια τηλεθεάτρια απευθύνεται στη Φαίη μας και την ομάδα της, θέλοντας να αλλάξει στυλ, εμφάνιση και διάθεση.

Σήμερα στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε η γλυκύτατη Βαρβάρα Χαλαμαδιάρη, η οποία χάρηκε τόσο πολύ με το αποτέλεσμα που δεν σταματούσε να τους ευχαριστεί όλους και να δηλώνει πως πια είναι γεμάτη όρεξη και ανυπομονησία

να ζήσει όλες τις επόμενες στιγμές που θα έρθουν.

Πολύτιμος σύμμαχός της σε αυτή την ανανέωση ήταν φυσικά η κλινική δέρματος και υγείας Eonia με το LIPOROBOT και το CHRONS MESOTERAPY. Τι είναι όμως αυτά; Ας τα δούμε αναλυτικά.

LIPOROBOT σημαίνει καινοτομία στο αδυνάτισμα και εφαρμόζεται σε γλουτούς, κοιλιά, χέρια και πλάτη. Πρόκειται για ένα φανταστικό μηχάνημα που μπορεί να αντικαταστήσει αποτελεσματικά τις ενέσιμες θεραπείες. Στην ουσία είναι η πρώτη θεραπεία λιποδιάλυσης τοπικού πάχους και μείωσης πόντων και αποτελεί τη λύση σε κάθε ανάγκη του ανθρώπινου σώματος: μείωση τοπικού πάχους, απώλεια πόντων και στόχευση ιστών σε ελεγχόμενο βάθος. Στο πρώτο στάδιο η κάμερα της κεφαλής αναγνωρίζει το λίπος και απεικονίζει στην οθόνη την προβληματική περιοχή, στο δεύτερο υπερσύγχρονη κεφαλή εκπέμποντας ακουστικά κύματα υπερηχητικής ενέργειας εστιάζοντας μόνο στο υποδόριο λίπος και στο τρίτο η αρχιτεκτονική του μετατροπέα με τον στρογγυλεμένο κεραμικό θόλο παρέχει μια συγκεντρωμένη ένταση ενέργειας που επιτρέπει την στόχευση καθορισμένων ιστών σε ελεγχόμενο βάθος αφήνοντας τις παρακείμενες δομές όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα και τους μύες χωρίς βλάβη.

Όταν μιλάμε για CRONOS MESOTHERAPY εννοούμε τον ψυχρό υπέρηχο υψηλής τεχνολογίας που στηρίζεται στη διαδικασία της βιολογικής απόπτωσης του λιποκυττάρου. Όταν το λιποκύτταρο υποβληθεί σε θερμοκρασία χαμηλότερη της φυσιολογικής (κάτω από 37,5οC), διασπάται η κυτταρική μεμβράνη και ως εκ τούτου απελευθερώνονται τα λιπαρά οξέα και αποβάλλονται μέσω του λεμφικού μας συστήματος συρρικνώνοντας έτσι το λιποκύτταρο. Κλασματική ραδιοσυχνότητα που προκαλεί ελεγχόμενο τοπικό οίδημα και ίνωση του συνδετικού ιστού σε βάθος 0,5-3,5mm, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση της επιδερμίδας και την αναδόμηση των κολλαγόνων ινών. Το RF Fractional προκαλεί πολλαπλά μικρά θερμικά τραύματα με σκοπό την ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου καθώς και την θέρμανση των πρωτεϊνών του χορίου με επακόλουθο την ανάπλαση – σύσφιξη της επιδερμίδας.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Επισκεφτείτε και την κλινική δέρματος και υγείας Eonia και δείτε το πρόσωπο και το σώμα σας να αλλάζουν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Σύνταγμα: 210 32 32 000

Κολωνάκι: 210 360 06 06

Θεσσαλονίκη: 2310 25 25 05

Κάντε κλικ στο www.eonia.gr και βρείτε τη θεραπεία που ταιριάζει σε εσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα