H Μαρία Ματσούκα δημιούργησε την πιο σέξι σειρά μαγιό!

Η Μαρία Ματσούκα, μόλις λάνσαρε την παρθενική της σειρά γεμάτη με σέξι Brazil μαγιό και μοντέλο, τόσο την ίδια, όσο και την αδελφή της, Δήμητρα, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας show biz.

Εμείς τη συναντήσαμε και μιλήσαμε μαζί της για το πώς προέκυψε η ιδέα της δημιουργίας τους, την έμπνευσή της, τα στοιχεία εκείνα που τα κάνουν να διαφέρουν από τα υπόλοιπα της αγοράς, τα αγαπημένα της σχέδια, τα επόμενα βήματά της που αφορούν στη δημιουργία μιας ολόκληρης συλλογής με beachwear αλλά και τι υπάρχει στη βαλίτσα των διακοπών της.

Πώς προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσεις τη δική σου συλλογή μαγιό;

Από μικρή μου άρεσε το σχέδιο και λάτρευα τα μαγιό . Μπορούσα να κάθομαι με τις ώρες στη θάλασσα και να παρατηρώ τα μπικίνι που φορούσαν τα κορίτσια γύρω μου. Στο μυαλό μου άλλαζα τα σχέδια η τα print, με έναν τρόπο ας πούμε ότι τα τελειοποιούσα. Ήταν παιδικό μου όνειρο το να κάνω την προσωπική μου συλλογή. Μεγάλωσα, ωρίμασα και μπόρεσα να πραγματοποιήσω αυτόν τον στόχο.

Εντόπισες κάποιο κενό στην αγορά, πηγαίνοντας να αγοράσεις μαγιό για εσένα, που θέλησες να καλύψεις με τη συλλογή αυτή;

Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική αγορά έχει πολύ καλές σχεδιάστριες τις οποίες θαυμάζω. Ωστόσο αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι στην πλειοψηφία τα σχέδια είναι πιο mainstream. Εγώ αυτό που προτείνω και δημιουργώ είναι καθαρόαιμα Brazil μαγιό. Επίσης συνδυάζω το κόψιμο Brazil, με print και υφάσματα luxury. Σε αυτό είδα ένα κενό στην αγορά. Ό,τι τα Brazil που υπάρχουν έχουν μια πιο απλή και παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Σε αντίθεση με τα δικά μου σχέδια που κυριαρχεί μια πιο πολυτελή αίσθηση.

Ποια είναι τα στυλ που πρωταγωνιστούν στα σχέδια που προτείνεις για το φετινό καλοκαίρι;

Λοιπόν τα σχέδια μου όλα όπως κατάλαβες, έχουν κόψιμο Brazil. Έχω υπέροχα υφάσματα, το πατρόν μου σε όλα τα μπικίνι έχει την αίσθηση της ανόρθωσης του σώματος. Το έχω μελετήσει παρά πολύ για να αναδεικνύεται η θηλυκή σιλουέτα. Η γυναίκα που θα το φορέσει θέλω να αισθάνεται όμορφα και βολικά μέσα σε αυτό και να ενισχύεται η αυτοπεποίθηση της.

Στη συλλογή σου κυριαρχούν τα μπικίνι ή τα ολόσωμα; Τα μονόχρωμα ή τα printed πανιά;

Κυριαρχούν τα μπικίνι και μόνο τα μπικίνι , έχω και print στα πανιά μου αλλά και μονόχρωμα . Στην πλειοψηφία όμως είναι πολύχρωμα σχέδια, κάτι που αγαπώ πολύ.

Ποιο θεωρείς πως είναι το σχεδιαστικό ή κονσεπτικό twist που υπογραμμίζει τον χαρακτήρα της συλλογής σου;

Luxury Brazil bikini, μοντέρνα σχέδια που είναι σέξι αλλά είναι και συγχρόνως κλασσικά.

Ποια είναι τα δικά σου αγαπημένα σχέδια;

Ειλικρινά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο σχέδιο αγαπώ περισσότερο. Έχω μια αδυναμία στο COPACABANA το οποίο είναι το μόνο που το έχω βγάλει σε μονόχρωμο. Σε μαύρο, λιλά και σμαραγδί. Επειδή έχει ένα πολύ ιδιαίτερο πατρόν ήθελα να μην έχει print για να υπάρχει ισορροπία. Λατρεύω επίσης το SEYCHELLES και το TAHITI, βασικά δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω.

Στη φωτογράφηση για το eshop σου βλέπουμε την αδελφή σου, την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα. Φαίνεται πολύ ενθουσιώδης με το νέο σου αυτό ξεκίνημα. Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που μοιράστηκες τις σκέψεις σου;

Εννοείτε ότι μοιράστηκα τις σκέψεις μου με την αδελφή μου και ενθουσιάστηκε με την όλη διαδικασία , επειδή ήξερε κιόλας ότι από μικρή λάτρευα τα μαγιό και πάντα είχα άποψη και ψαχνόμουν παρά πολύ γύρω από το θέμα, δεν της έκανε εντύπωση όταν της το ανακοίνωσα. Ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Αν κλείσεις τα μάτια σου, ποια είναι η πρώτη κινηματογραφική εικόνα πρωταγωνίστριας με μαγιό που σου έρχεται στο μυαλό;

Σίγουρα η Βrigitte Bardot, ο Θεός έπλασε την γυναικά. Τι να λέμε … Η απόλυτη.

Υπάρχουν σκέψεις να επεκτείνεις τη γκάμα του brand και με άλλα κομμάτια, όπως π.χ. beachwear;

Φυσικά θα εμπλουτίσω τη συλλογή μου , ανυπομονώ για αυτό. Ένας από τους στόχους μου είναι να κάνω παιδικό μαγιό, μαμά και κόρη , αλλά και φυσικά κομμάτια beachwear. Έχω ξεκινήσει από τώρα και ψάχνω υφάσματα, έχω κάνει κάποια σχέδια και δειγματίζω. Είναι υπέροχη η όλη διαδικασία η οποία φυσικά εμπεριέχει πολύ άγχος και στρες όμως το απολαμβάνω στον απόλυτο βαθμό.

​Συνήθως τι περιλαμβάνει η βαλίτσα των διακοπών σου;​

Όταν κάνω την βαλίτσα των διακοπών μου πάντα ξεκινάω από τα μαγιό. Αφού τα βάλω περιποιημένα στα σακουλάκια τους, έπειτα έρχεται το χάος. Βάζω ότι βρω μπροστά μου από άνετα ρούχα και παπούτσια. Ποτέ δεν ξέρω εντέλει τι υπάρχει στη βαλίτσα. Στο μόνο που είμαι σταθερή και σίγουρη είναι στα μαγιό και στα βιβλία που θα με συντροφεύσουν.

Πληροφορίες: Τα μαγιό της Μαρίας Ματσούκα τα βρίσκετε στο www.mariamatsouka.gr

The post H Μαρία Ματσούκα δημιούργησε την πιο σέξι σειρά μαγιό! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα