H Ειρήνη Παπαδοπούλου ”καρφώνει” παίκτη του Survivor: «Έφυγα γιατί δεν ήθελα να πέσω επίπεδο»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ταξίδεψε στην Κύπρο για τα βραβεία MAD και η κάμερα της εκπομπής ”Φτιάξε καφέ να στα πω” βρέθηκε στο αεροδρόμιο και εξασφάλισε κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε σε ερωτήσεις σχετικές με το Survivor ενώ ρωτήθηκε για

το αν έχει κρατήσει σχέσεις με παίκτες που έχουν αποχωρήσει: «Δεν προλαβαίνω. Είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις αυτό το διάστημα και δόξα τω θεώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Αλλά όταν είμαι σπίτι εννοείται ότι παρακολουθώ το παιχνίδι γιατί μου λείπει πάρα πολύ»

Όταν ρωτήθηκε για τον Λάμπρο Χούτο και τις πρόσφατες δηλώσεις του είπε: «Όσον αφορά τους παίκτες και το τι θα πει ο καθένας και τι δεν θα πει, θα σου θυμίσω ότι αποχώρησα από το παιχνίδι όχι γιατί δεν άντεχα σωματικά ή ψυχολογικά, αλλά γιατί δεν ήθελα να πέσω επίπεδο. Άρα μη μου ζητάς αν το κάνω τώρα εκτός. Για αυτό αποχώρησα, αλλιώς καλύτερα να συνέχιζα».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post H Ειρήνη Παπαδοπούλου ”καρφώνει” παίκτη του Survivor: «Έφυγα γιατί δεν ήθελα να πέσω επίπεδο» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα