H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια sneakers θα φοράμε από εδώ και στο εξής- Τo viral trend!

H Danielle Bernstein είναι μια influencer με εκατομμύρια followers και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μας δείχνει τις στιλιστικές της επιλογές. Τον τελευταίο καιρό η ίδια φαίνεται να έχει ξετρελαθεί με τα Adidas sneakers που έχει ήδη αποκτήσει σε πολλές αποχρώσεις και τα φοράει σε καθημερινή βάση.

Σε αυτό το look η Danielle υιοθετεί ένα από τα αγαπημένα μας casual looks

συνδυάζοντας τα sneakers της με τζιν παντελόνι και φούτερ σε άνετη γραμμή.

Tα συγκεκριμένα sneakers είναι εμπνευσμένα από αντίστοιχα σχέδια των 80s και ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται viral. Αν ψάχνεις για ένα street sneaker που θα φορέσεις πολύ όλες τις ώρες της ημέρας, τότε αυτό είναι το σχέδιο που αξίζει να δοκιμάσεις.

Πρόκειται για μια συνεργασία του οίκου Gucci με την Adidas και παρακάτω θα δεις τα χρώματα που έχει προτιμήσει η γνωστή fashionista. Η ίδια ταιριάζει τα παπούτσια της με ανοιχτόχρωμο τζιν και γούνα δημιουργώντας το απόλυτο casual office look.

H Danielle δημοσιεύει ακόμα μια φωτογραφία της με sneakers και αυτή τη φορά τα συνδυάζει με ριγέ παντελόνι και στράπλες τοπ για ένα πιο σέξι look.

H Danielle μας είχε δείξει την προτίμησή της στα Adidas x Gucci Gazelle sneakers από το περασμένο καλοκαίρι όπου την είχαμε δει να ποζάρει με ένα πράσινο ζευγάρι που το είχε συνδυάσει με μίνι θαλασσί φόρεμα.

Το γνωστό brand σε συνεργασία με την Gucci λάνσαρε πολλά σχέδια σε μοναδικές αποχρώσεις που μπορείς άνετα να φορέσεις από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι. Μπορεί η τιμή τους να είναι λίγο τσουχτερή, καθώς κοστίζουν άνω των 500 ευρώ αλλά εμείς σου έχουμε και τα πιο basic σχέδια της Adidas που είναι εξίσου popular.

Adidas sneakers
Αγορά εδώ!

Αdidas sneakers 
Αγορά εδώ!

Adidas sneakers
Αγορά εδώ!

Διαβάστε περισσότερα:

Το street look της Hailey Bieber είναι αυτό που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα