Προβλέψεις Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Αν θέλετε να τα βλέπετε όλα αισιόδοξα πρέπει να προσπαθήσετε κι εσείς λίγο. Το ξέρετε πολύ καλά πως με την γκρίνια και τα νεύρα δεν γίνεται τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σίγουρα το να υποχωρείτε δεν είναι και το καλύτερό σας,προκειμένου όμως να μην έχετε φασαρίες με τον σύντροφο σας καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε την ευκαιρία στην διάρκεια της ημέρας να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα που έχετε να δείτε εδώ και καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προηγούμενες μέρες κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο για εσάς και θέλετε

να συνεχιστεί. Προσοχή στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Δεν θέλετε και πολύ για να νευριάσετε σήμερα όμως καλό θα είναι να κρατήσετε την υπομονή σας γιατί πάνω στα νεύρα σας θα πείτε λόγια που σίγουρα μετά θα μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τελευταία έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που σας έχουν βγάλει εκτός προγράμματος και δεν σας απασχολεί τίποτα άλλο εκτός από αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου στον χώρο της εργασίας σου. Σταμάτα να δίνεις δικαιώματα στους συναδέλφους σου να σε σχολιάζουν αρνητικά και να αντιδράς σε κάθε δουλειά που σου δίνουν να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υγεία σου προέχει αυτή τη στιγμή και αν δεν θες οι γιορτές να σε βρουν στο κρεβάτι αγκαλιά με τα παυσίπονα καλό θα είναι να προσέξεις πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είτε το θες είτε όχι θα πρέπει να αποδεχτείς τελικά ότι μέσα στις γιορτές θα δουλεύεις. Ό,τι κι αν πεις, όσες σκηνές και να κάνεις, δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις αυτές τις μέρες και κάνε μια επίσκεψη στα συγγενικά σου πρόσωπα που σου έχουν λείψει τόσο πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείς μέσα στο αρκετά φορτωμένο σου πρόγραμμα να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να βγεις το βράδυ με τις φίλες σου. Διασκέδασε, χόρεψε και πέρνα καλά, γιατί οι επόμενες ημέρες θα είναι απαιτητικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ενασχόληση σας με πράγματα που αγαπάτε αλλά τελευταία δεν είχατε το χρόνο λόγω υπερβολικής δουλειάς σας έχει καταβάλει. Μέσα στις γιορτές όμως θα γίνετε πάλι παιδιά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα