Fay’s Food Diary: 25/4

Αγαπημένα μου κορίτσια γεια σας και Χρόνια Πολλά σε όλες!

Όπως σας εξήγησα, διέκοψα προσωρινά το νέο Fay’s Food Diary εξαιτίας της νηστείας του Πάσχα. Το Πάσχα πέρασε πια και ήρθε η ώρα να ξαναμπώ σε σειρά συνεχίζοντας την καθημερινή καταγραφή της διατροφής μου σε αυτή τη στήλη. Παρά το γεγονός ότι η χθεσινή μέρα ήταν… ξέφρενή σε ρυθμούς, αισθάνομαι περήφανη που μπόρεσα

να παραμείνω πιστή στην διατροφή μου και δεν έχασα ούτε ένα γεύμα! Είναι ξέρετε πολύ σημαντικό να μην παραλείπουμε κανένα γεύμα. Χωρίς να μακρηγορήσω περισσότερο όμως ας σας αποκαλύψω τι έφαγα…

Το πρωί ξέκλεψα λίγο χρόνο για ένα πιο…δυναμωτικό πρωινό και έκοψα στη μέση 2 βραστά αυγά και τα έφαγα με λίγο αλάτι και πιπέρι. Η πρωτεΐνη το πρωί είναι πολύ σημαντική και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό! Αφήστε που μόλις 2 βραστά αυγουλάκια μπορούν να σε κρατήσουν χωρίς να πεινάς για ώρες.

Το μεσημέρι έφαγα ένα ψητό φιλέτο σολομού με πράσινη σαλάτα. Στην σαλάτα προσέθεσα λίγο κουκουνάρι, λάδι και λίγο λεμόνι και πραγματικά το απόλαυσα απίστευτα γιατί ο σολομός μου αρέσει πολύ και έχει ένα ακόμα καλό… Είναι απίστευτα ευεργετικός για το δέρμα! Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τα Ω λιπαρά του σολομού μπορούν να κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα!

Το βράδυ απόλαυσα για ακόμα μια φορά το αγαπημένο μου πιάτο (το φτιάχνω πάρα πολύ συχνά) που δεν είναι άλλο από το σπανακόρυζο. Έβαλα από πάνω λίγη φέτα και το συνόδευσα με 2 παξιμάδια από χαρούπι. Έχουν πολύ ιδιαίτερη γεύση και είναι τρομερά θρεπτικά.

Στο «μεγάλο διάλειμμα» του Πρω1νου (έχουμε και εμείς από αυτά, όπως τα σχολεία) έφαγα ένα δροσερό πράσινο μήλο ενώ και πάλι, στις «τσέπες» μου είχα αμύγδαλα τα οποία μοιράστηκα με την φίλη και συνάδελφό μου Βένια Καραγιάννη (αλλά και όλη την ομάδα) κατά την διάρκεια του απογευματινού μας meeting.

Το βράδυ όπως πάντα έφαγα ένα ακτινίδιο όμως αυτή τη φορά το συνόδευσα με μερικές ζουμερές φράουλες για περισσότερη γεύση και ακόμα περισσότερες βιταμίνες. Το ξέρατε κορίτσια μου πως οι φράουλες έχουν περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια; Κι όμως! Αυτό τις κάνει τέλειες τόσο για τον οργανισμό όσο και για το δέρμα μας αφού η βιταμίνη C είναι από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά! Αυτά λοιπόν για σήμερα κορίτσια μου όμορφα!

ΧΧΧΧ

Φαίη

Μια ματιά ακόμα: Fay’s Food Diary: 4/4

The post Fay’s Food Diary: 25/4 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα