Survivor: Γιατί πιάστηκαν στα χέρια Ντάνος και Χρανιώτης – βίντεο

Ένα νέο επεισόδιο του Survivor έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ποιες είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι «Διάσημοι» στους «Μαχητές» για το καλωσόρισμα; Πόσο εύκολα θα μπορέσουν οι «Μαχητές» να προσαρμοστούν στο νέο τους «σπίτι»; Θα υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες ή μόνο στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αντίπαλοι;

Στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όσο περνάει ο καιρός

γίνεται ακόμη πιο απαραίτητο στους παίκτες, αφού πλέον οι μέρες που βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους αυξάνονται και η νοσταλγία μεγαλώνει.

Όπως θα δείτε και στο trailer που έχει ήδη ανεβάσει ο σταθμός του Φαλήρου στο επίσημο κανάλι του στο YouTube, οι πρωταγωνιστές μιλάνε για τη νέα τους «αρχή» με αφορμή τη συγκατοίκηση των δύο ομάδων. «Παραμένουμε αντίπαλοι», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ανάμεσα σε άλλα βλέπουμε και στιγμιότυπα από το αγώνισμα, κατά τη διάρκεια του οποίου υπάρχει πολύ μεγάλη ένταση μεταξύ Γιώργου Αγγελόπουλου και Γιώργου Χρανιώτη, με τους δύο να έρχονται στα χέρια και να σπρώχνονται. Εικάζουμε πως οι δύο συμπαίκτες λόγω της υψηλής έντασης, βρήκαν αυτόν τον τρόπο να… πανηγυρίσουν την προσπάθειά τους, όμως όλα θα φανούν απόψε!

The post Survivor: Γιατί πιάστηκαν στα χέρια Ντάνος και Χρανιώτης – βίντεο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα