Fay’s Beauty tips: 3 βήματα για να δημιουργήσετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών –με αποτέλεσμα που διαρκεί ένα μήνα!

Koρίτσια μου, ξέρω πως πολλές από εσάς ταλαιπωρείστε με το πως πρέπει να δώσετε ,το σωστό σχήμα στα φρυδια σας. Τα τελευταία χρόνια η Χαρά Κόλλια περιποιείται τα φρυδια μου μια φορά το μηνα. Ελάτε να δούμε μαζί όλη την διαδικασία που ακολουθεί!

Βήμα 1: Χτένισμα.

Τα χτενίζει με ειδικό βουρτσάκι (σαν αυτό της μάσκαρα)

Βήμα 2: Κούρεμα.

Με ειδικό ψαλιδάκι με πολύ

λεπτές λεπίδες κόβει μόνο τις πολύ μακριές τριχούλες που προεξέχουν «χαλώντας» το σχήμα. Όπως λέει η Χαρά «για να βρούμε που πρέπει να τελειώνουν τα φρύδια μας, τραβάμε μια ευθεία νοητή γραμμή από το ρουθούνι μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού και προεκτείνουμε. Εκεί πρέπει να είναι το τέλος του φρυδιού μας».

Βήμα 3: Αποτρίχωση.

Με ξύλινη σπάτουλα απλώνει το ειδικό ροζ κερί επάνω από το τόξο του φρυδιού και αφαιρεί με ειδική ταινία αποτρίχωσης. Επαναλαμβάνει την ίδια διαδικασία και ακριβώς κάτω από το τόξο του φρυδιού και στη συνέχεια και στην περιοχή ανάμεσα στα φρύδια. Όπως λέει η Χαρά «για να βρούμε πόσο πρέπει να είναι το κενό ανάμεσα στα φρύδια τοποθετούμε το δείκτη μας στο μεσόφρυο και με ένα μολυβάκι κάνουμε δυο μικρά σημαδάκια αριστερά και δεξιά από αυτό. Το κενό που δημιουργείται ανάμεσα στις γραμμές είναι αυτό που θα πρέπει να αφαιρέσουμε».
Στο τέλος απλώνει μια αντισηπτική κρέμα για να αποφύγουμε τυχόν μολύνσεις.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μια ματιά ακόμα: Fay’s Beauty tips: Η θεραπεία για βαμμένα μαλλιά που κάνω μόνη στο σπίτι με 2 προϊόντα

The post Fay’s Beauty tips: 3 βήματα για να δημιουργήσετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών –με αποτέλεσμα που διαρκεί ένα μήνα! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα