Ellen DeGeneres: Πουλάει το απίστευτο σπίτι της για 43 εκ. δολ.

Η Ellen DeGeneres, η διασημότερη και πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια του πλανήτη έχει μία κρυφή μανία: Είναι φανατική συλλέκτης ακινήτων. Έτσι λοιπόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα αγοράζει ένα καινούργιο σπίτι, το ανακαινίζει, ασχολείται με την εσωτερική του διακόσμηση και κατόπιν το πουλάει πολύ παραπάνω από την τιμή αγοράς του.

Της αρέσει μάλιστα να προσθέτει παντού την προσωπική της πινελιά και έχει μάλιστα κυκλοφορήσει και βιβλίο, το Home, ενώ έχει κάνει και συνεργασίες με διάφορες εταιρείες,

βάζοντας την υπογραφή της άλλοτε σε χαλιά και άλλοτε σε διακοσμητικά.

Το σπίτι όμως που έμενε μέχρι πρότινος με την γυναίκα της ζωής της, Portia De Rossi στη Santa Barbara, γνωστό ως The Villa, ξεπερνά κάθε φαντασία σε καλαισθησία, χλιδή και πωλείται μόλις -πάρτε μια βαθιά ανάσα- 45 εκατομμύρια δολάρια.

Αγοράστηκε το 2012 για 26,5 εκατομμύρια δολλάρια, χτίστηκε το 1930 – η αρχιτεκτονική του είναι επηρεασμένη από την Ιταλία και κυρίως την Τοσκάνη- και έχει συγκλονιστική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό -γείτονές του είναι η Oprah Winfrey, o Al Gore και ο Rob Lowe.

Το κυρίως οικοδόμημα περιλαμβάνει 6 υπνοδωμάτια, 9 τζάκια και ένω σαλόνι που αγγίζει τα 800 τετραγωνικά, ενώ στο εξωτερικό του ξεχωρίζουν η πισίνα, το γήπεδο τένις, συντριβάνια και ένας χώρος που μένουν οι φιλοξενούμενοι, προσθήκη της παρουσιάστριας που ονομάζεται Jordan Hall.

H Ellen DeGeneres σε πρόσφατη συνέντευξή της τόνισε πώς κάθε σπίτι της είναι ένας καμβάς. Από την ημέρα που το αγοράζει, προσθέτει τις δικές της πινελιές και όταν είναι έτοιμο του πουλάει και ψάχνει το επόμενο ακίνητό της που θα την βάλει πάλι σε… διαδικασία παραγωγής.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του απίστευτου σπιτιού:

Μια ματιά ακόμα: Το υπέροχο ράντσο της Ellen DeGeneres στη Σάντα Μόνικα

The post Ellen DeGeneres: Πουλάει το απίστευτο σπίτι της για 43 εκ. δολ. appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα