Couture Fashion Week: Ποιες τάσεις ξεχωρίσαμε στους δρόμους του Παρισιού;

Η Haute Couture Fall/Winter 2023/2024 εβδομάδα μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται και εμείς βρεθήκαμε στους δρόμους της πόλης του φωτός για να δούμε ποια trends επιλέγουν οι πιο hot fashionistas.

Πλέον οι τάσεις δε λανσάρονται μόνο στην Couture Fashion Week αλλά και στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας από τις influencers που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Παρακολουθώντας γυναίκες με στιλ που βρέθηκαν στην εβδομάδα μόδας καταλήξαμε σε μερικές κοινές τάσεις που μας κέρδισαν:

#1. Τα τσόκερ με λεπτομέρειες λουλουδιών επιστρέφουν στη μόδα και είναι πιο

δημοφιλή από ποτέ. Αν ψάχνεις ένα έξτρα αξεσουάρ που θα δώσει στιλ σε κάθε σου look τότε αξίζει να επενδύσεις σε ένα κόσμημα σαν και αυτό της φωτογραφίας.

#2. Τα στενά μάξι φόρεμα ή αυτά που σταματάνε λίγο πάνω από τον αστράγαλο είναι επίσης πολύ δημοφιλή και είναι αυτά που είδαμε να κυριαρχούν στους δρόμους του Παρισιού.

#3. Το φούξια, το ροζ και όλες οι αποχρώσεις τους είναι επίσης κυρίαρχοι τόνοι στη Couture Fashion Week και όχι άδικα μιας και η ταινία της Barbie βγαίνει σύντομα στους κινηματογράφους.

#4. Οι διαφάνειες γίνονται ακόμα πιο έντονες και δε θέλουμε να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας αυτό το καλοκαίρι.

#5. Το Barbiecore trend καλά κρατεί όπως επίσης και οι σατέν και τούλινες δημιουργίες που ξεχώρισαν τις τελευταίες μέρες στην street fashion.

#6. Βlack & white πρωταγωνιστούν στην ντουλάπα μας και φέτος το καλοκαίρι και μάλιστα πολύ περισσότερο από όσο πιστεύαμε.

#7. Μπορεί το μαύρο στο μυαλό μας να μην είναι και το πιο καλοκαιρινό χρώμα (αν και το αγαπάμε παντός καιρού) αλλά όταν συνδυαστεί σωστά μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε κάθε μας look.

© Jeremy Moeller/ Christian Vierig/ Claudio Lavenia /Getty Images/ Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Gatsby Nights: Πώς η ταινία του Leonardo DiCaprio έρχεται στο προσκήνιο της μόδας

To super mini ξαναχτυπά: 7 looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ASAP

ΑΥΤΗ η απόχρωση του μπλε έχει γίνει ανάρπαστη αυτό το Καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα