Ασημίνα Χατζηανδρέου -Survivor All Star: Τα σχόλια που έκανε κατά τη διάρκεια του Ημιτελικού -«Λαμογιά…»

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται στο Γαλάτσι ο Ημιτελικός του «Survivor All Star». Σε αυτόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα ακολουθήσει ή της Μαριαλένα Ρουμελιώτη ή τον Σάκη Κατσούλη στον μεγάλο Τελικό της Τρίτης 11/7 είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Στον Ημιτελικό βρέθηκαν επίσης και πρώην παίκτες που δεν κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, όμως όχι όλοι. Συγκεκριμένα, από αυτόν λείπουν οι Κατερίνα Δαλάκα, Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλίας Γκότσης και Κώστας Παπαδόπουλος.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος

Λιανός στην έναρξη της εκπομπής, οι παίκτες που αποβλήθηκαν δεν καλέστηκαν στο Άλσος Βεΐκου. Μία από τους παίκτες που αποβλήθηκαν, λοιπόν, ήταν και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία δε δίστασε να κάνει τα δικά της σχόλια μέσα από τα social media και να «καρφώσει» για ακόμη μια φορά την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Χαχαχα ρε παιδιά πολλή δικαιοσύνη έχει πέσει τελευταία. Είναι ψιλά γράμματα η λέξη “δικαιοσύνη”. Ας μείνουμε μόνο στη λέξη λαμογιά. Πολλή σιγουριά, πολλή άνεση. Χαχαχα πολύ γέλιο σήμερα. Πάμε ένα replay την ίδια σιγουριά για τη δυάδα τώρα», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα