Blue Horizon: Η αντίδραση της συζύγου του καπετάνιου -«Το λάθος το πληρώνει πάντα η ιεραρχία»

Κανείς δε μπορεί να ξεπεράσει το σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει δύο άνδρες του πληρώματος του Blue Horizon να σπρώχνουν και τελικά να ρίχνουν στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο που πήγαινε στην Κρήτη το βράδυ της Τρίτης 5/9.

Το απόγευμα της Τετάρτης 6/9, οι τέσσερις άνθρωποι που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τον θάνατο του άτυχου άνδρα

οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν. Πρόκειται για τον καπετάνιο και τρία μέλη του πληρώματος, τον ύπαρχο, τον λοστρόμο και τον αξιωματικό του καταστρώματος.

Την ίδια ώρα, ο ύπαρχος του Blue Horizon επιμένει ότι δεν έσπρωξε τον 36χρονο στο κενό, αφού επισημαίνει πως γλίστρησε και έπεσε από τον καταπέλτη του πλοίου μόνος.

Τι είπε η σύζυγος του κατηγορούμενου καπετάνιου στο Mega

Η σύζυγος του κατηγορούμενου καπετάνιου μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ξέσπασε. Συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε πως «την πληρώνει πάντα η ιεραρχία» και πως γνωρίζει πολύ καλά τον άνθρωπό της.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπό μου. Σαφώς και όχι. Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος στη δουλειά του. Το λάθος το πληρώνει πάντα η ιεραρχία. Καταλάβατε; Σε οτιδήποτε είναι η ιεραρχία. Αυτό είναι το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συγγενής του Υπάρχου τόνισε πως «δουλεύει χρόνια. είναι πολύ καλό παιδί. Εγώ δεν το νομίζω αυτό. Αυτός δεν κάνει τέτοια πράγματα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες στιγμές για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: Πέθανε ο πατέρας της

Μαρία Μπακοδήμου: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Γεια σου» -Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της στον ANT1

Keywords
Τυχαία Θέματα