Bella Hadid: Τα υπέροχα looks που υιοθέτησε το φθινόπωρο

To στιλ της Bella Hadid είναι μοναδικό γιατί η ίδια ξέρει να υιοθετεί τα τρεντς με έναν δικό της ιδιαίτερο τρόπο που πολλές φορές θυμίζει κάτι από τα παλιά. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δες 7 φθινοπωρινά looks της Bella που υιοθέτησε μέσα στις τελευταίες μέρες.

#Το φαρδύ μαμαδίστικο τζιν είναι από τα αγαπημένα trends της Bella. Το συνδυάζει με μαύρο τιραντάκι και sneakers, ενώ το τσόκερ, η ζώνη, τα cat-eye γυαλιά ηλίου και οι κρίκοι

είναι που κάνουν όλη τη διαφορά στην εμφάνισή της.

#Η Bella είναι λάτρης των αξεσουάρ και τα εμπιστεύεται σε κάθε της εμφάνιση.

#Φέτος, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι τα ασορτί σύνολα! Το γνωστό μοντέλο υιοθετεί την τάση και κλέβει τις εντυπώσεις.

#Το πλεκτό συνολάκι της Bella Hadid είναι ό,τι πρέπει για κάθε ώρα της ημέρας! Το συνδυάζει τέλεια με κίτρινα γυαλιά ηλίου και socks boots.

#Kι όμως! Η συγκεκριμένη εμφάνιση της Bella Hadid είναι από τις πιο μίνιμαλ που έχει υιοθετήσει.Σε γενικές γραμμές οι περισσότερες εμφανίσεις της είναι αρκετά ιδιαίτερες και εκκεντρικές.

#Η Bella φοράει τη φαρδιά ζακέτα της ριγμένη στους ώμους και με ένα τσαντάκι μέσης αντί για ζώνη! Το αποτέλεσμα; ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!

#Η Βella υιοθετεί συχνά στις εμφανίσεις της στοιχεία από τη δεκαετία του 90. Τα καπέλα αποτελούν πάντα αγαπημένο της αξεσουάρ και τα φοράει σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα