Beauty editor loves: Τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Μπορεί ο καιρός να μην μας αφήνει να το καταλάβουμε, αλλά η Άνοιξη μπήκε και εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Τι πιο τέλειο, λοιπόν, από το να αναλύσουμε τα πρώτα ανοιξιάτικα λανσαρίσματα που θα μας συντροφέψουν τη νέα σεζόν.

Τι ξεχώρισε η beauty editor @vasilikos; Δες παρακάτω:

Η Nuxe καινοτομεί με το λανσάρισμα

του πρώτου πιστοποιημένου βιολογικού ξηρού λαδιού, συγκεντρώνοντας όλη την τεχνογνωσία στα φυτικά έλαια και την μοναδική τέχνη της σύνθεσης Made in France για την δημιουργία μεταξένιας υφής και ξηρό αποτέλεσμα.

Θρέψε την επιδερμίδα σου με ένα προϊόν με έμφυτη την ικανότητα να μας φέρει ξανά σε επαφή με τις αισθήσεις μας με το απολαυστικό του άρωμα 100% φυσικής προέλευσης που συνδυάζει καταπραϋντικές νότες από Neroli (Άνθη πορτοκαλιάς), περγαμόντο και λεβάντα.

H Caudalie επανέρχεται με την ανανεωμένη premium range Premier Cru για να διορθώσει τα 8 σημάδια της γήρανσης χωρίς κανέναν συμβιβασμό ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και τον σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον.

To Εργαστήριο Φυσικής Φόρμουλας της Caudalie συνεργάζεται με τον Dr. David Sinclair, καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Harvard και «γκουρού της μακροζωίας» κι έτσι προκύπτει μια νέα πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία, που αναστρέφει τη γήρανση της επιδερμίδας, το συστατικό TET8TM.

Αυτό μαζί με ένα μοναδικό φαρμακευτικό ενεργό συστατικό, την Χονοκιόλη, και σε συνδυασμό με τη Ρεσβερατρόλη, δεκαπλασιάζουν τα αποτελέσματα της σειράς.

Το νέο ενυδατικό Gel Ματιών της συλλογής Greek Yoghurt από Korres «ξυπνά» την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου που πρώτη προδίδει την κούραση, το χρόνο και το στρες, αλλά και αυτή που μπορεί να κάνει όλο το πρόσωπο να φαίνεται ανανεωμένο, φωτεινό.

Το νέο Ενυδατικό Gel Ματιών, που δημιουργήθηκε μέσα από τον Πλήρη Κύκλο της μάρκας, στοχεύει σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους, προσφέροντας την πιο eye-opening εμπειρία για φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα από την πρώτη χρήση!

Η νέα Colossal Curl Bounce Mascara της Maybelline διαθέτει δύο καινοτόμα χαρακτηριστικά: Τη σύνθεση Memory Curl, η οποία περιλαμβάνει ένα μείγμα πολυμερών που επιτρέπει στην έντονη καμπύλη να διατηρείται μετά την εφαρμογή της mascara στις βλεφαρίδες, σε συνδυασμό με την ανάλαφρη υφή που επιτρέπει την διατήρηση του μέγιστου όγκου έως και 24 ώρες ενώ το Curl ‘N’ Bounce Boυρτσάκι διαχωρίζει και χτενίζει κάθε μία βλεφαρίδα.

Ο συνδυασμός από κοντές και μακρύτερες τρίχες εξασφαλίζει στις βλεφαρίδες έναν ασύγκριτο εύπλαστο όγκο.

Το μαγευτικό άρωμα Irresistible Givenchy με γοητεία που μαγνητίζει μας καλεί να αφεθούμε και μας παρασύρει σε έναν χορό με δονήσεις που απελευθερώνουν.

Πιο ζωντανό από ποτέ, το άρωμα εκπέμπει την ίδια ενοποιητική ενέργεια με το Eau de Toilette του 2021, οδηγώντας το στην κορύφωσή του.

Συνδυασμένο με τις πικάντικες αποχρώσεις του ροζ πιπεριού και τις πικάντικες νότες εσπεριδοειδών του γλυκού πορτοκαλιού για έξτρα σπιρτάδα, το Eau de Toilette Fraiche αποκαλύπτει μια αυθόρμητη θηλυκότητα που είναι ακόμα πιο λαμπερή και σαγηνευτική.

Σημαντικό να αναφερθεί ότι το μπουκάλι του Eau de Toilette Fraiche είναι το πρώτο της σειράς Irresistible που περιέχει 11% ανακυκλωμένο γυαλί.

Δες επίσης: 

Τι αποθηκεύσαμε αυτή την εβδομάδα: Ιδού η beauty έμπνευση που αναζητάς!

Βίντεο: Δες πώς θα πετύχεις το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών ιδανικό για καστανά μάτια

Keywords
Τυχαία Θέματα