Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 14 ως 20/3/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Τα συναισθήματα είναι έντονα μέσα στην εβδομάδα, ιδιαίτερα με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18/3 που φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά ζητήματα που σου προκαλούν αναστάτωση. Οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός απέναντι σε πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν σε λάθος επιλογές ή υπονομεύουν

τις κινήσεις σου δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου εξέλιξη. Καλό είναι να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε αποφάσεις που αφορούν το εργασιακό σου μέλλον καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθη λόγω συναισθηματικής φόρτισης και ψευδαισθήσεων.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 19/3 αλλάζει τα δεδομένα στην προσωπική και φιλική σου ζωή. Είναι σημαντικό να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία και να περιορίσεις σπασμωδικές κινήσεις που θα ενοχλήσουν φίλους και σύντροφο. Παράλληλα καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για νέες γνωριμίες που μπορεί να εισβάλουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, να σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα σε βάλουν σε μία νέα πορεία ζωής που μπορεί να σε εκφράζει περισσότερο από ποτέ.

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 20/3 δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές. Βγαίνεις από την εσωστρέφεια του προηγούμενου χρονικού διαστήματος και διεκδικείς να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με μεγάλη επιτυχία. Προσοχή σε παρορμητικές συμπεριφορές και απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη καθώς είναι εύκολο να φέρει σε δύσκολη θέση τους γύρω σου με κινήσεις και συμπεριφορές. Νέες γνωριμίες θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου καθώς σε προσεγγίζουν πρόσωπα που μαγνητίζονται από τη γοητεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή μπορεί να φέρει η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18/3. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να εισβάλουν στη ζωή σου, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς είσαι επιρρεπής σε υπερβολές και ψευδαισθήσεις που επηρεάζουν την κρίση σου. Νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σε φέρουν σε επαφή με ενδιαφέροντα που θα σου κεντρίσουν την προσοχή, η εμπλοκή σε ομαδικές προσπάθειες και συλλόγους θα σε ενθουσιάσει και θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου.

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις 19/3 καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε ωθεί σε σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις. Είναι απαραίτητο να κατευνάσεις στην ένταση και να μην προχωρήσεις σε επιλογές και συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο ή το ταίρι σου. Νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σε ενθουσιάσουν και να αλλάξουν τα δεδομένα στη ζωή σου. Καλό είναι βέβαια να θυμάσαι πως οι συνθήκες είναι ασταθείς και ο χρόνος θα δείξει αν πραγματικά μπορούν αυτά τα πρόσωπα να παραμείνουν στη ζωή σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20/3 μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο φως και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες για αυτό οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε προσωπικές επιλογές και σε ότι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον καθώς τα λάθη είναι πιθανά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθοριστικές κινήσεις και αποφάσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18/3 να αναμοχλεύει καταστάσεις στον οικογενειακό χώρο που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με ψυχραιμία. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικές επιλογές που θα σε απασχολήσουν, όμως οφείλεις να μείνεις μακριά από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που μπορεί να σε παρασύρουν σε παγίδες δημιουργώντας προβλήματα στην καριέρα σου. Η διαίσθηση θα σε βοηθήσει να κάνει τις καλύτερες επιλογές και να ικανοποιήσεις πρόσωπα από το οικείο και το επαγγελματικό περιβάλλον.

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 19/3 δεν είναι εύκολο να ισορροπήσεις στην προσωπική σου ζωή καθώς αποκαλύψεις μπορεί να δονήσουν την σχέση σου. Σημαντικό είναι να μην μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι σου αν δεν θέλεις να υπάρξουν ρήξεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έρθει στο μονοπάτι σου μία κεραυνοβόλα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα και νέες αντιλήψεις.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20/3 νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να δώσεις χρόνο στις παρέες σου. Απολαμβάνεις τον χρόνο με τους φίλους και με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις απόψεις σου καθώς η επικοινωνία μαζί τους ανεβάζει την ψυχολογία σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν καθώς αλαζονεία και υπερβολές δεν θα γίνουν δεκτά με ευκολία. Οφείλεις να είσαι διαλλακτικός απέναντι στις διαφορετικές απόψεις καθώς είναι βέβαιο ότι μπορούν να σου προσφέρουν πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη να προχωρήσεις με γοργά βήματα προς το μέλλον γίνεται αισθητή μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18/3 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα που αφορούν τον κοντινό και ευρύτερο περίγυρο. Είναι σημαντικό να μείνεις μακριά από πρόσωπα που μέσα από την κολακεία επιδιώκουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν προσπαθώντας να επηρεάσουν τις επιλογές σου. Νέες ευκαιρίες σε εμπόριο και επικοινωνία θα σε γεμίσουν χαρά καθώς κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και δρομολογούν σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 19/3 δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις με ψυχραιμία στην προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια με απότομο και εριστικό τρόπο καχυποψία και αμφιβολίες. Είναι εύκολο να οδηγηθείς σε σκληρές κόντρες με τον σύντροφό σου για αυτό φρόντισε να περιορίσεις την ζήλια και τη νευρικότητα που θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα στη σχέση σου. Ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες είναι πιθανόν να προκύψουν, λειτούργησε ψύχραιμα και διαισθητικά για να ξεφύγεις από λάθος επιλογές.

Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 δίνοντάς σου την δυνατότητα να αναδειχθείς στον επαγγελματικό χώρο. Γεγονός είναι ότι η επιφορτίζεσαι με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, όμως καλό είναι να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να δείξεις τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις καλύτερους επαγγελματικούς όρους. Απαραίτητο είναι να ξεφύγεις από την σκληρότητα και την αδιαλλαξία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους ανωτέρους σου καθώς δεν θα γίνουν αποδεκτές προσπάθειες να επιβάλεις τους δικούς σου όρους στα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18/3 θα σε προβληματίσει έντονα μέσα στην εβδομάδα καθώς αναδεικνύει οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλούν ανασφάλεια. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που μπορεί να επιδιώκουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου θολώνοντας το τοπίο. Είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε επιλογές που θα είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα χωρίς ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που θα σε επηρεάσουν σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Λανθασμένες σκέψεις και φόβοι δεν αποκλείεται να παίξουν ρόλο στην προσωπική σου ζωή, απέφυγε τις συγκρούσεις με το ταίρι σου γιατί πιθανότατα να αποδειχθεί ότι δεν έχεις δίκιο.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 19/3 ανατρέπει τα δεδομένα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα οδηγήσουν σε υπερένταση με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σου. Καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξει αναστάτωση στην σχέση σου και ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Ξαφνικές νέες γνωριμίες θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα, σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι ο χρόνος θα δείξει αν μπορούν να παραμείνουν στη ζωή σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 και σε βοηθά να ξαναβρείς την αισιοδοξία και την εξωστρέφεια. Νέες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να ενθουσιάσουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές με το εξωτερικό που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Το φλερτ και η διασκέδαση δημιουργούν το καλύτερο πλαίσιο ώστε να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να δεις την θετική πλευρά της ζωής και να προχωρήσεις σε αλλαγές στην προσωπική σου κοσμοθεωρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη σχέση σου με τους άλλους καθώς η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 18/3 αναδεικνύει ζητήματα που οφείλεις να αντιμετωπίσεις τα πράματα. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με συνεργάτες και σύντροφο λόγω της ανάγκης να επιβάλεις τα θέλω σου, προσπάθησε να αποφύγεις λανθασμένες επιλογές λόγω ψευδαισθήσεων που θα οδηγήσουν σε προβλήματα. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν, καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι σε πρόσωπα από υπόσχονται πολλά καθώς αργότερα μπορεί να ανακαλύψεις ότι δεν είναι διατεθειμένοι να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους.

Στις 19/3 η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει την γκρίνια και την μεμψιμοιρία στην προσωπική σου ζωή. Η νευρικότητα κυριαρχεί καθώς πρακτικά ζητήματα ανατρέπονται και επηρεάζουν την σχέση σου. Προσοχή σε κόντρες λόγω του εκνευρισμού και της επικριτικότητας καθώς είναι εύκολο να αντιδράσει το ταίρι σου λόγω συμπεριφορών που δεν είναι αποδεκτές. Γραφειοκρατικά ζητήματα φαίνεται να μην εξελίσσονται όπως τα περίμενες, δείξε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση για να αποφύγεις τα λάθη.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20/3 μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης αναζήτησης καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια. Οφείλεις να διαχειριστείς βαθύτερα ζητήματα για να μην επηρεάζουν σχέσεις και συνεργασίες. Οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και σε καλούν να δώσεις λύσεις αξιοποιώντας την διαίσθησή σου που θα σε κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πάθος και ο αισθησιασμός σε χαρακτηρίζουν στην προσωπική σου ζωή, προσοχή σε κρίση ζήλιας που θα ενοχλήσουν τον άνθρωπό σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18/3 αναδεικνύει βαθύτερα ζητήματα και παλαιότερες καταστάσεις καλείσαι να ισορροπήσεις τα συναισθήματά σου και να λειτουργήσεις όσο πιο πρακτικά γίνεται. Είναι σημαντικό να μην παρασυρθείς από αυταπάτες και συναισθηματικές εξάρσεις που δεν σου επιτρέπουν να αντιληφθείς την πραγματικότητα στο μέγεθος της. Σημαντικό είναι επίσης να μην προχωρήσεις σε επαγγελματικές επιλογές που δεν εξυπηρετούν την προσωπική σου εξέλιξη καθώς είναι εύκολο να επηρεαστείς από πρόσωπα που δεν λειτουργούν ευνοϊκά για εσένα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 19/3 ανατρέπει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή καθώς φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις που επηρεάζουν την σχέση σου. Οφείλεις να είσαι απόλυτα ψύχραιμος απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν καθοριστικά την σχέση σου καθώς είναι εύκολο να οδηγηθείς σε ρήξεις με το ταίρι σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σου και θα προκαλέσουν έντονα συναισθήματα, είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο ώστε να διαπιστώσεις ότι είναι τα κατάλληλα πρόσωπα για εσένα.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20/3 έχεις την ανάγκη να ισορροπήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μην έρχεσαι σε σύγκρουση με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Καλό είναι όμως να μην βάζεις σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες επιδιώκοντας να ικανοποιήσεις τους άλλους. Το φλερτ και η επικοινωνία σε φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που θέλουν να κατακτήσουν καθώς εντυπωσιάζονται από την γοητεία και τη λάμψη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18/3 αναδεικνύονται ζητήματα σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο που οφείλεις να διαχειριστείς με λογική και ωριμότητα. Δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από πρόσωπα που θέλουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν σε επιλογές που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα εντείνουν τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Καλό είναι να συγκρατήσεις την ορμητικότητα και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να καταλήξει σε ορθολογικά συμπεράσματα.

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 19/3 δεν επιτρέπει να λειτουργήσεις με ψυχραιμία σε προσωπικές και οικογενειακές καταστάσεις. Συναισθηματική φόρτιση και νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε επαναστατικές κινήσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς δεν αποκλείεται να ανατραπούν αιφνιδιάστηκα προκαλώντας σου υπερένταση. Δείξε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση για να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20/3 αυξάνονται σημαντικά οι απαιτήσεις σε καθημερινό επίπεδο καθώς στον εργασιακό χώρο αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα μέσα στο οποίο μπορείς να λειτουργήσεις και να είσαι αποδοτικός για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια που θα σε αγχώσουν. Δώσε προσοχή στο σώμα σου καθώς είναι απαραίτητο να το φροντίσεις με την κατάλληλη διατροφή και άσκηση που θα σου χαρίσουν ενέργεια και διαύγεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικές και οικογενειακές καταστάσεις αναδεικνύονται έντονα με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18/3. Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε επαγγελματικές επιλογές κλείνοντας κύκλους που θεωρείς ότι δεν μπορούν να σου προσφέρουν τα αναμενόμενα. Καλό είναι όμως να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις αποφάσεις σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από απάτες και αυταπάτες που θα οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου και μείνε μακριά από πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν σε λάθη που θα σου κοστίσουν.

Αναστάτωση σε κοντινές και προσωπικές σχέσεις δεν αποκλείεται να φέρει το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 19/3. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και εκνευρισμός δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με ψυχραιμία απέναντι σε καταστάσεις που απασχολούν σημαντικές σχέσεις για εσένα. Προσοχή σε ξεσπάσματα και εμμονές που θα δημιουργήσουν έντονα προβλήματα. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να παρευρεθείς. Να θυμάσαι ότι οι συνθήκες είναι ρευστές και δεν προμηνύουν καμία σταθερότητα.

Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 και σε βοηθά να βγεις με δυναμισμό στο προσκήνιο απολαμβάνοντας την προσοχή των άλλων στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα. Η ενασχόληση με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα είναι πολύ πιθανή καθώς νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να επενδύσεις σε αυτά. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε γεμίσουν με έντονα συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποθέσεις που αφορούν το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον έρχονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18/3. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να ανοίξεις τα φτερά σου και να προχωρήσεις σε επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον σου, όμως σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που επιδιώκουν να σε χειριστούν κολακεύοντας σε. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε φέρουν σε επαφή με πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που θα αλλάξουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον προϋπολογισμό σου με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 19/3. Οφείλεις να είσαι συνετός σε πιθανές αγοραστικές επιλογές ή κινήσεις καθώς είναι σημαντικό να μην βγεις εκτός ελέγχου προκαλώντας ζητήματα που θα σου δημιουργήσουν άγχος και ανασφάλεια. Ένταση δεν αποκλείεται να επικρατήσει και στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να ξεσπάσεις στον άνθρωπό σου αλλάζοντας τα δεδομένα στην σχέση. Συγκράτησε εγωισμό και υποκειμενισμό ώστε να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20/3 στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς υποθέσεις που απασχολούν το οικείο περιβάλλον σε καλούν να βρεις τις απαραίτητες λύσεις. Τα συναισθήματα είναι έντονα και η ανάγκη για τρυφερότητα και θαλπωρή σε οδηγεί δίπλα στους δικούς σου ανθρώπους. Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σε απασχολούν, προσπάθησε να αποφύγεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμία που θα δημιουργήσουν έντονα προβλήματα με τους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικές καταστάσεις και βαθύτερες ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18/3. Καχυποψία και αμφιβολίες δεν αποκλείεται να επηρεάσουν την κρίση σου και να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές οικονομικής φύσεως. Παράλληλα καλό είναι να έχεις ξεκάθαρη εικόνα σε ότι αφορά την οικονομική σου δυνατότητα καθώς δεν αποκλείεται λόγω αυταπατών να προχωρήσεις σε λάθη που θα σου κοστίσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο λόγω φόβων που επηρεάζουν την σκέψη σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 19/3 δεν επιτρέπει να λειτουργήσεις αρμονικά στην προσωπική σου ζωή. Η ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις τη νευρικότητα που νιώθεις σε αυτό. Σημαντικό είναι να δείξεις ψυχραιμία και να μην προχωρήσεις σε συμπεριφορές που θα σου κοστίσουν. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν, οφείλει σαν να είσαι απόλυτα βέβαιος για αυτό ο χρόνος θα είναι πολύτιμος σύμμαχος για να βγάλεις ορθά συμπεράσματα.

Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας για διάφορα θέματα. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις που θα σε γεμίσουν χαρά καθώς θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και να νιώσεις όμορφα. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που μπορεί να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου και να προκαλέσουν ένταση με τους γύρω σου.

ΙΧΘEIΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με την παρθένο στις 18/3 χαρακτηρίζει την εβδομάδα αυτή καθώς στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που κυριαρχούν στο μυαλό σου και οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε αποφάσεις και επιλογές με γνώμονα το κοινό συμφέρον με συνεργάτες ή σύντροφο αποφεύγοντας να ωραιοποιήσεις καταστάσεις που βιώνεις. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου, κράτησε μικρό καλάθι καθώς οι προθέσεις τους δεν είναι ξεκάθαρες και αυτό μπορεί να επηρεάσει την κρίση σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 19/3 αναστατώνει την προσωπική σου ζωή καθώς φέρνει με αιφνιδιαστικό τρόπο στο προσκήνιο παλιότερες καταστάσεις που δεν έχεις ξεπεράσει. Δεν αποκλείεται πρόσωπα από το παρελθόν να εμφανιστούν και πάλι ξαφνικά στη ζωή σου προσπαθώντας να σε κερδίσουν, προσπάθησε να ξεφύγεις από τον έντονο συναισθηματισμό που δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα αν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 και σου δίνει την ευκαιρία να στραφείς σε οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Θέλεις να διασφαλίσεις καλύτερους οικονομικούς όρους και δεν θα διστάσεις να τους διεκδικήσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε πείσμα και αδιαλλαξία που μπορεί να ενοχλήσουν και να προκαλέσουν αντίθετα αποτελέσματα. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δημιουργήσεις μία βάση σταθερότητας στην σχέση σου.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 14 ως 20/3/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, νέα, φως, φλερτ, ιχθύες, μεμψιμοιρία, διαυγεια, γνώμονα, εκκρεμότητες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, αποτελεσματα, αφροδιτη, διατροφη, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, πλαισιο, προγραμμα, φλερτ, φως, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, αμφιβολιες, αυτοπεποιθηση, γεγονοτα, γεγονος, γινεται, γνώμονα, γνωριμια, γοητεια, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επιτυχια, ερχονται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηλιος, ηρθε η στιγμη, θαλπωρη, θυμασαι, εικονα, καχυποψια, λαθη, λαθος, λαμψη, μακρια, μεμψιμοιρία, μοιρα, μικρο, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νοημα, οικογενεια, ωριμοτητα, παθος, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρολο, σκεψεις, σωμα, τετραγωνο, φοβιες, φτερα, χατζηβασιλειου, χρονος, χαρα, ψευδαισθησεις, ψυχραιμια, ομορφα, βηματα, δικιο, δωσε, δωσεις, ιδιαιτερα, ιχθύες, μεινε, μπροστα, νιωθεις, θεματα
Τυχαία Θέματα