Aυτοί είναι οι 4 πιο fashion τρόποι να φορέσεις το floral αυτό το καλοκαίρι!

Tα τελευταία χρόνια “οι κανόνες” στο styling αλλά και γενικότερα στην βιομηχανία της μόδας έχουν ανατραπεί. Για παράδειγμα αν κάποιος σου έλεγε πριν κάποια χρόνια πως λατρεύει να φοράει floral κομμάτια τον χειμώνα, σίγουρα θα σκεφτόσουν πως κάτι δεν πάει καλά!

Τα τελευταία χρόνια λοιπόν (και σε αυτό έχουν συμβάλει τα social media και οι streetstyle εμφανίσεις) όλα αυτά που γνωρίζαμε δεν ισχύουν καθόλου, το αντίθετο μάλιστα καθώς πια οι περισσότεροι σχεδιαστές επιλέγουν για τις

χειμερινές κολεξιόν τους ντεσέν όπως το floral και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ.

Για να κάνεις μια “έξυπνη” αγορά το πρώτο βήμα είναι να γνωρίζεις τα κομμάτια αυτά που αν τα επιλέξεις θα είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends και έπειτα να προχωρήσεις και στην επιλογή του ντεσέν. Για παράδειγμα το floral πουκάμισο που φορούσες τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι ένα ρούχο που θα σου πρότεινα να φορέσεις αυτό το καλοκαίρι.

Ίσιες γραμμές, αέρινες υφές, ρούχα που δεν “κολάνε” στο σώμα σου και εκπέμπουν μια boho και θηλυκή διάθεση ενώ αφήνουν τα αγαπημένα σήμεια του γυναικείου σώματος ακάλυπτα όπως τους ώμους, είναι μερικά από αυτά που θα μας απασχολήσουν φέτος.

Για να φορέσεις λοιπόν το πάντα αγαπημένο μας floral ντεσέν στην καλύτερη εκδοχή του κάτω θα δεις τα 4 πιο stylish κομμάτια όπως τα φόρεσαν οι fashionistas για να πάρεις ιδέες αλλά και το σύνολο που έχουμε επιλέξει για εσένα από την αγαπημένη μας εταιρεία BSB.

MAXI DRESS

PYJAMA OUTFIT

OFF THE SHOULDER TOP

KIMONO

BSB

Keywords
Τυχαία Θέματα