Προβλέψεις Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα δεν έχεις πραγματικά καμία διάθεση να μιλήσεις σε κανέναν εκτός από μερικούς πολύ στενούς φίλους σου ή τον σύντροφό σου. Σε συμβουλεύουμε να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις γιατί ακολουθεί απαιτητική εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα έχεις άπλετο χρόνο και γι’ αυτό σε συμβουλεύουμε να τον αξιοποιήσεις κάνοντας αυτές τις δουλειές στο σπίτι που όλο παραμελείς και μεταθέτεις για το επόμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτό το διάστημα επιμένεις να κρίνεις πολύ αυστηρά τον εαυτό σου, λέγοντάς του πως

του αξίζει κάτι πολύ καλύτερο, τόσο στο ερωτικό κομμάτι, όσο και στο επαγγελματικό. Αφού δεν σε ικανοποιεί τίποτα, ήρθε η ώρα να τα αλλάξεις όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα μείνεις σπίτι σου και θα χαλαρώσεις με μια κούπα από το αγαπημένο σου ρόφημα και έναν αγαπημένο σου φίλο. Θα πείτε και θα μοιραστείτε πολλά που σε κάνουν να βγάλεις την εβδομάδα που έρχεται με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Στο μυαλό σου γίνεται χαμός, από μια σειρά από σκέψεις για πράγματα που επιθυμείς αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις αποκτήσει. Σου προτείνουμε να κάνεις τα βήματα που χρειάζεται για να σου έρθουν και να μην περιμένεις να εμφανιστούν με μαγικό τρόπο στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, τα πράγματα που έχεις κάνει τόσο στην ερωτική σου ζωή, όσο και στην επαγγελματική σου στριφογυρίζουν στο μυαλό σου και μια σειρά από ερωτήματα σε τρελαίνουν… Έπρεπε να μείνω ή να φύγω; Θα μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω ή όχι;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, από τη στιγμή που θʼ ανοίξεις τα μάτια σου μέχρι τη στιγμή που θα τα ξανακλείσεις το βράδυ για να κοιμηθείς στο μυαλό σου θα στριφογυρίζουν πολλές σκέψεις και υποχρεώσεις που πρέπει να τις τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ήρθε η ώρα να κλείσεις πόρτες και τηλέφωνα και να ασχοληθείς μόνο με τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες. Φτάνει πια να είσαι το αποκούμπι όλων… Εσένα, ποιος θα σε κοιτάξει;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα όλοι θα θέλουν να ασχοληθούν με τη δική τους ζωή, δίνοντάς σου πολλές συμβουλές για όλα όσα κάνεις. Μήπως είναι καλύτερο να κλείσεις τα αυτιά σου και να συνεχίσεις να κάνεις αυτά που εσύ θες, όπως τα θες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η πίεση που νιώθεις στη δουλειά σου θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό. Σε συμβουλεύουμε να αντέξεις και να μην παρατήσεις τα projects που έχεις αναλάβει γιατί κάτι καλό σε περιμένει, από αύξηση, μέχρι προαγωγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, αισθάνεσαι πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη και αυτό φυσικά δεν έχει σχέση με την ηλικία σου. Απλά τελευταία έχεις καταλάβει πως οι στόχοι σου πραγματοποιούνται όταν είναι πραγματικοί και όχι σενάριο της φαντασίας σου. ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και ψάχνεις επειγόντως το άτομο που θα σε ενθουσιάσει και θα θελήσεις να κάνεις μαζί του σχέση, σου προτείνουμε να σκεφτείς αν το έχεις πραγματική ανάγκη ή με τον τρόπο αυτό θες να καλύψεις κάποιες δικές σου ανασφάλειες.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα