Asia Express: Κόντρα Fipster – Αϊβάζη με το «καλησπέρα»- «Στην τελική ποιος είσαι ρε φίλε»

Μία νέα έκπληξη περίμενε τους παίκτες του «Asia Express» καθώς μπήκαν στο παιχνίδι ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος με στόχο να αλλάξουν τη “δυναμική” των ζευγαριών. Οι δύο συμμετέχοντες, γεμάτοι όρεξη και θετική διάθεση, ήρθαν για να ζήσουν την περιπέτεια, με κάποιους να τους καλοδέχονται και κάποιους άλλους να μην αντιδρούν θετικά με την έλευσή τους.

«Φοβερή επιλογή παιδιά», ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε ο Fipster, βλέποντας τους δύο νέους παίκτες του παιχνιδιού. Ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος

κατάλαβαν ότι κάποια ζευγάρια δυσαρεστήθηκαν με την παρουσία τους στο «Asia Express» και το σχολίασαν.

«Νομίζω ότι οι πλειοψηφία των παικτών χάρηκε. Ήταν κουρασμένα, βέβαια, τα παιδιά. Υπάρχουν κάποιοι που σίγουρα δεν χάρηκαν και φάνηκε αυτό. Ωραία η αίσθηση του συναγωνισμού και του ανταγωνισμού αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια. Το να λες “καλησπέρα”, να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε είναι απίστευτο. Είναι εντελώς χαζό. Και στην τελική ποιος είσαι ρε φίλε;», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αϊβάζη.

Από την πλευρά του ο Fipster δήλωσε: «Νιώθω ότι είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Εγώ έπιασα αυτό το vibe. Δεν τον ξέρω τον Γιάννη Αϊβάζη, δεν έχουμε συναναστραφεί αλλά φαίνεται ανταγωνιστικός. Μπήκαν και οι δύο με μια διάθεση τύπου ήρθαμε να σας κερδίσουμε».

Διαβάστε ακόμα:

 Μικαέλα Φωτειάδη – Γιάννης Μπορμπόκης: Ο γιος τους επέστρεψε στο σπίτι μετά το χειρουργείο

 Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Βίωσα λεκτική κακοποίηση σε σχέση μου, βασανιζόμουν»

 Σμαράγδα Καρύδη: Ξεσπά για την υπόθεση της 12χρονης – «Θα πάρει κάποιος την ευθύνη για να το σταματήσει;»

Keywords
Τυχαία Θέματα