7 πράγματα που οι άνδρες εύχονται να γνωρίζαμε για το σεξ

#1 Τους αρέσουν τα κοπλιμέντα πριν-κατά τη διάρκεια- και μετά (προεραιτικά)
Το να τους πεις πόσο ωραίοι δείχνουν λίγο πριν το σεξ είναι κάτι που αθ τους αρέσει πολύ. Κατά τη διάρκεια του σεξ επικεντρώσου στο πόσο ωραία και μεγάλα…είναι άλλα πράγματα πάνω τους.

#2 Φοβούνται την πολύ στενή επαφή
Οι άνδρες είναι πιο συναισθηματικοί από τις γυναίκες. Ο λόγος όμως που το αρνούνται είναι επειδή τους κάνει να νιώθουν λιγότερο…άνδρες. Τι μπορείτε να κάνετε εσείς; Δώστε τους στοργή και αγάπη αλλά σε σπαστές δόσεις ώστε να προλαβαίνουν να νιώθουν ότι δεν είναι πλέον 16 χρονών και συνεχίζουν να είναι ΑΝΔΡΕΣ.

#3 Τους αρέσει που και που το ωμό σεξ
Μην το παίρνετε και πολύ προσωπικά αν ο αγαπημένος σας σας πετάξει στο κρεβάτι και θέλει να κάνετε σεξ λίγο πιο ωμά χωρίς προκαταρκτικά. Το ωμό σεξ αρέσει στους άνδρες και δεν υποδηλώνει τίποτα αρνμητικό για τις γυναίκες. Είναι απλά μια παρόρμηση που απολαμβάνουν να γίνεται και με αυτόν τον τρόπο που και που.

#4 Ακουμπήστε τους σε διάφορα σημεία
Μπορεί οι γυναίκες να θεωρούν ότι οι άνδρες θέλουν να ασχολήστε μόνο με το επίμαχο σημείο του σώματός τους αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι άνδρες έχουν πολλές άλλες ερωτογενείς περιοχές.

#5 Τους αρέσουν οι φαντασιώσεις
Οι άνδρες αγαπάνε τις φαντασιώσεις αλλά δεν τολμάνε να τις αποκαλύψουν στις συντρόφους τους γιατί φοβούνται πως δεν θα τους αρέσουν. Μάλιστα, τους αρέσει να μοιράζονται και οι γυναίκες μαζί τους τις δικές τους φαντασιώσεις.

#6 Τους αρέσει να μιλάτε στο σεξ
Αφέσου ελεύθερη και πες αυτό που αισθάνεσαι. Ακόμα και αν ο σύντροφός σου είναι τραπεζίτης θα λατρέψει να τον κάνεις να νιώσει για μερικά λεπτά ως μονομάχος.

#7 Μην εκνευρίζεστε με τις ερωτικές ταινίες που βλέπουν
Μόνο το 4% των ανδρών είναι εθισμένο στις ερωτικές ταινίες και αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο άνδρας σας να ανήκει σε αυτό το ποσοστό. Αφήστε τον να δει που και που καμία ταινία χωρίς να του το βγάλετε από τη μύτη.

The post 7 πράγματα που οι άνδρες εύχονται να γνωρίζαμε για το σεξ appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα