5 τρόποι για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου (VIDEO)

Ήρθε η ώρα να βγάλουμε και πάλι το δερμάτινο παντελόνι από την ντουλάπα και να το φορέσουμε στην καθημερινότητά μας συνθέτοντας τα πιο ωραία φθινοπωρινά looks. Η Valeria Lipovetsky ξέρει πώς να κάνεις τους πιο ωραίους συνδυασμούς και μας δείχνει τον τρόπο για να αξιοποιήσουμε σωστά τα αγαπημένα μας δερμάτινα.

#1. Συνδύασε το δερμάτινό σου με ένα t-shirt, blazer και sneakers και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να δημιουργήσεις ένα κομψό everyday look.

#2.

Άλλαξε το t-shirt με ένα λευκό πουκάμισο και αντικατέστησε τα sneakers με ένα ζευγάρι γόβες. Ολοκλήρωσε το look με ένα clutch bag και είσαι έτοιμη.

#3. Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό look άλλαξε το πουκάμισο με ένα μαύρο blazer και δημιούργησε το πιο ωραίο total black look.

#4. Για ένα πιο ζεστό, χουχουλιάρικο outfit ταίριαξε το παντελόνι σου με ένα μαύρο ζιβάγκο και ένα oversized παλτό και είσαι έτοιμη.

#5. Φέτος είναι τάση και τα παντελόνια σε διαφορετικές αποχρώσεις. Η Valeria φοράει το δικό της σε θαλασσί χρώμα και το συνδυάζει με πουλόβερ και sneakers.

Δες όλα τα looks στο βίντεο που ακολουθεί!

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2021/09/240814849_391624495683980_4184485965817404441_n.mp4

Διαβάστε ακόμα: H ολοκαίνουρια τάση που θα ανανεώσει το στιλ μας αυτό το Φθινόπωρο!

Πώς θα φορέσεις τη ζακέτα σου τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες;

Fashion Alert: Nα πώς θα προσθέσεις σιγά σιγά τα blazers στα everyday look σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα