Προβλέψεις Δευτέρα 12 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η περίοδος θέλει στρατηγικές κινήσεις, ψυχραιμία και νέες συμφωνίες για να καταφέρεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, για τα οποία έχεις «χτίσει» τον προηγούμενο καιρό. Μην παίρνεις μεγάλα ρίσκα, κινήσου σε ασφαλή μονοπάτια και όλα θα εξελιχθούν καλύτερα από ότι φαντάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν μέχρι σήμερα ήσασταν διστακτικοί στο να κάνετε ανοίγματα και να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω για τη δουλειά και τα οικονομικά σας, τώρα η περίοδος είναι ευνοϊκή. Αρκεί να είστε σωστά προετοιμασμένοι και

να επιστρατεύσετε την πιο επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ο Κρόνος στον Τοξότη που βρίσκεται απέναντί σου φέρνει εντάσεις και κωλύματα που απαιτούν προσεκτική διαχείριση από τη μεριά σου. Μην αντιδράς πάνω σε νεύρα ή εν θερμώ γιατί είναι μια κατάσταση που σύντομα θα καταλαγιάσει και όλα θα γίνουν πιο ήρεμα και όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μην ανακατεύεσαι εκεί που δεν πρέπει, λέγοντας σε τρίτους κάποια πράγματα που άλλοι σου έχουν εκμυστηρευτεί γιατί κάποιες φορές και οι τοίχοι έχουν αυτιά με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να βρεθείς εκτεθειμένος. Η ημέρα θα είναι καλύτερη αν εστιάσεις στις δικές σου υποχρεώσεις και υποθέσεις δεν μπλεχτείς σε θέματα που αφορούν άλλους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου και αρχίζουν να σου χτυπάνε καμπανάκια. Θέλεις να γυμναστείς, να προσέξεις τη διατροφή σου και να αποκτήσεις ελεύθερο χρόνο στον οποίο θα κάνεις δραστηριότητες που θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Αν υπάρχουν καταστάσεις που σε καταπιέζουν θα πρέπει να τις φέρεις στα μέτρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, ειδικά σε ζητήματα που αφορούν σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και καθημερινότητα, όμως δεν είσαι πολύ σίγουρος για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είσαι σε μια κοινωνική και επικοινωνιακή φάση, κάτι που θα φέρει νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Δεν σου αρέσει να εξαρτάσαι από άλλους και ένα οικογενειακό θέμα καθυστερεί ακριβώς επειδή δεν είναι στο χέρι σου να το λύσεις και αυτό σου έχει δημιουργήσει εκνευρισμό. Σε ζητήματα καριέρας πρέπει να κάνεις ξεκαθαρίσματα που ίσως να σημαίνουν και αποφάσεις που σε επιβαρύνουν και συναισθηματικά, όμως πρέπει να τις πάρεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Έχεις δρομολογήσει κάποια πράγματα που αφορούν τη δουλειά και τα οικονομικά σου όμως σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψουν αναβολές και εμπόδια που δεν περίμενες να εμφανιστούν. Μην απογοητεύεσαι, καθώς όλα θα πάρουν ξανά το δρόμο τους προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, απλά θα πάρει λίγο χρόνο παραπάνω.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ο Κρόνος σε έχει παιδέψει τελευταία, αλλά παράλληλα σε βοηθά να γίνεις πιο ώριμος και πιο αποφασιστικός, δίνοντάς σου μια σοφία που πριν δεν την είχες. Αυτό το νέο σου χάρισμα θα σε βοηθήσει να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις και σε λίγο καιρό όλα αυτά που σήμερα μπορεί να σε αγχώνουν ή να στενοχωρούν σε πολύ σύντομο διάστημα θα τα θυμάσαι και θα γελάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η εβδομάδα προσφέρεται για καινούργια ξεκινήματα και ακόμα κι αν αυτό αρχικά σε αγχώνει ή σε προβληματίζει, πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσεις πως θα σου βγει σε καλό. Απαλλάξου από βάρη που κουβαλάς εδώ και καιρό και πλέον δεν σου προσφέρουν τίποτα. Θα δεις πως το συναίσθημα θα είναι απλά ανακούφιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάποια οικογενειακά θέματα που τον τελευταίο καιρό σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν μέσα στις επόμενες μέρες λύνονται ή καταλαγιάζουν και αυτό σου φέρνει μια ανάσα ανακούφισης. Η δημιουργικότητά σου, που για ένα διάστημα ήταν παγιδευμένη στα προβλήματα της καθημερινότητας, τώρα έχει τη δυνατότητα να ξετυλιχθεί και να γεννήσει ιδέες που θα φέρουν εξέλιξη και χρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η εβδομάδα απαιτεί από εσάς πολύ επιμονή και αρκετή υπομονή για να καταφέρεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου! Αν κάποιοι ισχυρίζονται πως κυνηγάτε ανεμόμυλους, μην τους δίνετε σημασία, δεν ξέρουν τη μπορείτε να πετύχετε με το πείσμα σας!

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Δευτέρα 12 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα