4+1 αγαπημένες Ελληνίδες αποκαλύπτουν τι τρώνε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους!

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και λίγο αργότερα, οι εγκυμοσύνες στην ελληνική showbiz, αποκαλύπτονταν η μία μετά την άλλη.

Την αρχή έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία περιμένει το τρίτο της παιδάκι, του οποίου δεν επιθυμεί να μάθει το φύλο του. Ακολούθησαν οι Βίκυ Καγιά, Δουκισσα Νομικού, Αθηνά Οικονομάκου, Κατερίνα Τσάβαλου

και Ελεονώρα Μελέτη.

Οι κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς οι περισσότερες θα γίνουν για πρώτη φορά μανούλες. Αν και είναι προστατευτικές και δεν αποκαλύπτουν πολλά για την εγκυμοσύνη τους, κάνουν μικρές “εξομολογήσεις” μέσω των social media.

Αγαπημένη του στιγμή, είναι η ώρα του φαγητού! Γι’ αυτό και συχνά μοιράζονται όλα όσα τρώνε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Το faysbook.gr σας αποκαλύπτει τι προτιμούν οι παραπάνω εγκυμονούσες!

Η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως αρέσκεται στις σούπες και συγκεκριμένα τις βελουτέ. Η παρουσιάστρια ανέκαθεν ακολουθούσε υγιεινή διατροφή κάτι που συνεχίζει και τώρα. Πριν από λίγες μέρες, δημοσίευσε φωτογραφία από μια λαχταριστή κολοκυθόσουπα.

Η Αθηνά Οικονομάκου προτιμάει ένα φαγητό που αρέσει σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πριν από κάποιες ημέρες μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα λαχταριστό παστίτσιο! Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αντισταθεί σε αυτή τη… μαμαδίστικη γεύση;

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη τους πρώτους μήνες σχετικά με το φαγητό, όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της on camera. Έτσι, ανέλαβε η πεθερά της τη μαγειρική, φροντίζοντας η παρουσιάστρια να τρέφεται σωστά αλλά να μην πάρει πολύ βάρος γιατί έχει πρόβλημα με την μέση της.

Η Βίκυ Καγιά προτιμάει τα πιο light γεύματα, καθώς όπως αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, τα φρούτα είναι ο αγαπημένος της φίλος! Γι’ αυτό άλλωστε και οι φρουτοσαλάτες δεν λείπουν από την καθημερινότητά της.

Τέλος, η Μαριέττα Χρουσαλά που διαθέτει τις τέλειες αναλογίες ακόμη και όταν είναι έγκυος, προτιμάει να καταναλώνει πολλά λαχανικά και φρούτα, αλλά δεν λέει όχι και σε μια λαχταριστή… pizza Μαργαρίτα!

Keywords
Τυχαία Θέματα