4 Ελληνίδες bloggers μας δείχνουν τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό για αυτό το καλοκαίρι

Τι μαγιό θα διαλέξω φέτος ? Ποιες είναι οι τάσεις τις φετινής σεζόν? Πως κλέψω τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις μου στην παραλία?

Πρέπει οπωσδήποτε να είναι κάτι μοδάτο, κλασάτο και ταυτόχρονα να αναδεικνύει τα καλά σημεία του σώματός μας!
Απάντηση σε ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα του Καλοκαιριού μας δίνουν τέσσερις Ελληνίδες Bloggers και fashion influencers, διαλέγοντας τα δικά τους μαγιό από την εταιρεία lida swimsuit.

@Karastathi Dimitra – Insta Blogger
Η εξωτική Δήμητρα έχει επιλέξει ολόσωμο, από τη συλλογή LIDA, με ζωηρά χρώματα και καλειδοσκοπικούς σχηματισμούς , ένας συνδυασμός ιδανικός για κάθε σωματότυπο και ταυτόχρονα εντυπωσιακός. Τα sexy cut outs εγγυώνται εκκεντρικές εμφανίσεις που δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

@Nassy Deval – Fashion/Travel Blogger @froufroubellevie www.froufroubellevie.com
H μεσογειακή Nassy έχει επιλέξει ένα από τα φαβορί ολόσωμα μαγιό της collection Lida Swimsuit . Τα παιχνιδιάρικα βολάν δίνουν μια κοριτσίστικη νότα ενισχύοντας διακριτικά το μπούστο. Σε δεύτερη επιλογή της τη βλέπουμε με bikini σε πορτοκαλί αποχρώσεις και sexy cut outs ιδανικό για υπέροχο μαύρισμα!

@Εlisavet Karatsoki – Fashion Blogger @styleliz
www.styleliz.weebly.com
H εκκεντρική Ελισάβετ με το υπέροχο hair look καταφέρνει να απογειώσει το αγαπημένο της Lida Swimsuit, βάζοντας τη δική της στιλιστική πινελιά. Mας ταξιδεύει στο δικό της μαγικό Wild West, εκεί όπου τα flower prints ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και γίνονται ένα με το τοπίο. Ιδανικό για κάθε σωματότυπο και κάθε στυλ.

@VFORSTYLE BY VERONIKIS – Fashion Blogger @vforstyle
www.vforstyle.com
H γλυκιά Veronikis αλλά και η Elisavet σε δεύτερη επιλογή , φοράνε ψηλόμεσο bikini από τη συλλογή Lida, μια τάση που ήρθε και καθιερώθηκε. Συνδυάστε τα άφοβα με μεγάλα καπέλα και γυαλιά και αφήστε την ντίβα που κρύβετε μέσα σας να σαγηνεύσει τα πλήθη! Ιδανικά για σιλουέτες με καμπύλες και τολμηρές φασιονίστας!

Μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω μαγιό εδώ!

The post 4 Ελληνίδες bloggers μας δείχνουν τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό για αυτό το καλοκαίρι appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα