21 μέρες Challenge: Δοκίμασα τα Beauty Jar που έχουν κατακλύσει τα social media

Κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο, ακριβώς μετά τις διακοπές, ψάχνω να βρω νέα προϊόντα που θα με βοηθήσουν να επανέλθω πιο γρήγορα στα κιλά μου, στο σώμα που αισθάνομαι καλύτερα. Αυτό που παρατήρησα φέτος ήταν πως το δέρμα μου φαινόταν ιδιαίτερα αφυδατωμένο. Θέλησα λοιπόν να δοκιμάσω αυτά τα λαχταριστά Beauty Jar που φαίνεται να έχουν κατακλύσει τα social media τον τελευταίο καιρό και μοιάζουν με πεντανόστιμα πρωινά bowls.

Σίγουρα δεν τρώγονται (όσο

λαχταριστά και αν είναι) αλλά προσφέρουν πάρα πολλά οφέλη στο σώμα μας. Έκανα το αγαπημένο μου Challenge των 21 ημερών και σας μεταφέρω όλα όσα παρατήρησα στην επιδερμίδα μου.

Για αυτό το Challenge προμηθεύτηκα ένα Βeauty Jar από την εταιρία Berrisimo. To συγκεκριμένο jar είναι ένα scrub σώματος με αλάτι και ζάχαρη για απολέπιση και απαλή επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα μείγμα από έλαιο καρύδας και βούτυρο shea που θρέφει άμεσα το δέρμα. Ιδανικό λοιπόν για εμένα που ήθελα ένα προιόν με το οποίο θα έβλεπα άμεσα αποτελέσματα.

Οι διαφορές που είδα στο σώμα μου μετά από χρήση 21 ημερών:

#1. Η καθημερινή απολέπιση με το Βerrisimo Coco Berry Body Scrub επανέφερε την απαλότητα στο δέρμα μου και βοήθησε ώστε να φύγει το ανομοιόμορφο μαύρισμα σε κάποια σημεία του σώματός μου.

#2. Το έλαιο καρύδας και το βούτυρο shea που είναι βασικά συστατικά του συγκεκριμένου scrub έθρεψαν σε βάθος την επιδερμίδα μου χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω άλλα προϊόντα.

#3. Η μαυρισμένη επιδερμίδα τείνει να φαίνεται όλο και πιο θαμπή όσο περνάνε οι μέρες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Με το scub της Βerrisimo το δέρμα μου βρήκε και πάλι τη χαμένη του λάμψη εύκολα και γρήγορα.

#4. Με την ποικιλία της Berrisimo σε 8 scrub με διαφορετικά αρώματα και συστατικά μπόρεσα να βρω εύκολα αυτό που ταίριαζε καλύτερα στο δικό μου γούστο. Το Coco Berry scrub άφηνε μια υπέροχη νότα καρύδας μετά από κάθε χρήση.

Η Berrisimo διαθέτει μερικά ακόμα scrub που έχουν υπέροχη μυρωδιά και αξίζει να τα δοκιμάσεις.

Βerrisimo Detox Body Scrub- Commage

Scrub σώματος με αλάτι, εκχύλισμα φυκιών και μαύρο πηλό για τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του δέρματος.

Berrisimo Red Boost Body Peeling 

Απαλό ζαχαρώδες scrub σώματος με εκρηκτικό μείγμα βιταμινών από κόκκινα ξινά μούρα, που θα κάνει λεία και φωτεινή την επιδερμίδα σας.

Berrisimo Cherry Smash Body Peeling

Ζαχαρώδες scrub σώματος με κεράσι και βούτυρο κακάο για απαλή επιδερμίδα και λεμόνι και φασκόμηλο για τον καθαρισμό του δέρματος.

Berrisimo Mango Mix Body Scrub – Commage 

Ζαχαρώδες scrub σώματος με μάνγκο, babasu και έλαιο ιπποφαές, για βαθιά ενυδάτωση και διατροφή.

Στο ίδιο brand μπορείς να βρεις επίσης το Citrus Blend Body Scrub που είναι ένα Scrub σώματος με αλάτι, ζουμερά εσπεριδοειδή και μια δροσιστική νότα μέντας.

Επίσης, το Berrisimo Yummy Gummy Body Polish που είναι ένα απαλό scrub σώματος σε μορφή Gel για απαλή απολέπιση της επιδερμίδας με λεπτή σκόνη μπαμπού και φυσικούς σπόρους φράουλας. Θα κάνει την επιδερμίδα σας λεία και λαμπερή.

Το Βerrisimo Coco Berry Body Scrub που είναι ένα Scrub σώματος με αλάτι και ζάχαρη για απολέπιση και απαλή επιδερμίδα.

Τέλος το Berrisimo Green Tonic Scrub σώματος με αλάτι, τονωτικό έλαιο λεμονόχορτου και αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα μήλου και σπανάκι.

Τα λαχταριστά βαζάκια της Berrisimo κυκλοφορούν σε 8 υπέροχες συσκευασίες με διαφορετικά ζουμερά αρώματα, ενώ το κάθε scrub είναι των 400γρ. για να ευχαριστηθείς να το χρησιμοποιείς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όλα τα scrub περιέχουν οργανικά συστατικά, πιστοποιημένα από τον διεθνή οργανισμό, χωρίς δοκιμασίες σε ζώα και χωρίς να περιέχουν ίχνος ζωικών συστατικών.

Δεν περιέχουν SLE, SLES, parabens, πετρελαιοχημικά ή μικροπλαστικά! Παράγονται μόνο με φυσικά συστατικά τα οποία είναι και 100% βιοδιασπώμενα και δεν επηρεάζουν το περιβάλλον. Τέλος, τα όμορφα βαζάκια της Berrisimo είναι ανακυκλωμένα και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς φοράνε τα αγαπημένα τους πέδιλα γνωστές influencers το Φθινόπωρο;

Τα κοσμήματα που θα κυριαρχήσουν φέτος το Φθινόπωρο -Τα θέλουμε όλα!

8 office looks που θα μας κάνουν να ανυπομονούμε να πάμε στη δουλειά

Keywords
Τυχαία Θέματα