Σασμός: Η κατάσταση της υγείας του Αστέρη επιδεινώνεται – Οι Βρουλάκηδες μαθαίνουν πως ο Παύλος ζει

Μετά την ομολογία της Καλλιόπης και τη συνάντηση της γιαγιάς – Ειρήνης με τον Παύλο Βρουλάκη τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο χωριό! Στο νέο επεισόδιο του «Σασμού» η Αργυρώ κι ο Σταύρος συγκρούονται, με εκείνον να της δίνει τελεσίγραφο ότι θα πάρει το παιδί και θα επιστρέψει στα Γιάννενα.

Η γιαγιά Ειρήνη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Παύλος Βρουλάκης βρίσκεται εν ζωή κι ακούει προσεχτικά όλα όσα έχει να της πει. Στο σπίτι των Βρουλάκηδων εξακολουθεί να επικρατεί η θλίψη, καθώς παρά το γεγονός ότι ο Μαθιός

βγήκε από τη φυλακή, σηκώνει ένα τεράστιο βάρος, που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 07

Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς.

Ο Μαθιός από την άλλη, παρά τη χαρά της Βασιλικής και του Νικηφόρου για την απελευθέρωσή του, σηκώνει ένα βάρος. Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό: Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!

Διαβάστε ακόμα:

 Μαριαλένα Ροζάκη: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της – Η τρυφερή ανάρτηση

 Σασμός: Σε σοκ το twitter με τη λιποθυμία της γιαγιάς – Ειρήνης

 Ίνα Ταράντου σε Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Ήμουν ερωτευμένη μαζί σας»

Keywords
Τυχαία Θέματα