10+1 νέα αντηλιακά προσώπου με την πιο λεπτόρρευστη υφή!

Eίναι αυτή ακριβώς η περίοδος που ψάχνουμε για αντηλιακά προσώπου κυρίως αλλά και σώματος, γιατί ο ήλιος έχει κάνει έντονα την εμφάνισή του και εμείς δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση κάψιμο και ερεθισμό.

Πρόσφατα σας είχα ενημερώσει για όλα τα νέα αντηλιακά προσώπου σε stick, σήμερα θα σας προτείνω τα πιο λεπτόρρευστα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Απορροφώνται αμέσως, χωρίς να αφήνουν λευκά υπολείμματα, το ενοχλητικό white

cast, προστατεύουν από τον ήλιο, μυρίζουν εκπληκτικά και τα περισσότερα από αυτά αφήνουν και glowy αποτέλεσμα στην επιδερμίδα!

Πάμε να δούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες σε αντηλιακά προσώπου, σχεδόν διάφανα!

#1. DiorSolar The Protective Creme SPF 30

Το αντηλιακό προϊόν Dior Solar The Protective Creme SPF 30 προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UVA/UVB. Μετά την εφαρμογή του αντηλιακού προϊόντος στο πρόσωπο, το δέρμα είναι εμφανώς πιο όμορφο, χάρη στη σατινέ λάμψη. Η δροσερή υφή του Dior Solar The Protective Creme SPF 30 αφομοιώνεται άμεσα με το δέρμα.

#2.LANCASTERSUN BEAUTY FACE CREAM SPF50

Εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή και αμέσως αόρατη στο δέρμα, η μοναδική μας φόρμουλα προσφέρει ένα υγιές χρυσό μαύρισμα με δύο φορές λιγότερη έκθεση στον ήλιο.

#3.NiveaSun Spot Control Luminous 630 SPF50

Δροσιστικό Μη-Λιπαρό Sun Fluid Πολύ Υψηλής Προστασίας για Πρόσωπο, Λαιμό & Ντεκολτέ.

Κατά των Πανάδων με SPF50! Το πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630® συνδυάζεται με μια επιπλέον προστατευτική, αλλά ελαφριά σύνθεση, η οποία είναι εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ για ανανέωση των κυττάρων, Βιταμίνη E και φίλτρα UVA / UVB που ενεργοποιούν τα κύτταρα.

Αποτρέπει την εμφάνιση και μειώνει ορατά τις πανάδες που προκαλούνται από τον ήλιο.

#4.VichyCapital Soleil SPF50+

Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου Λεπτόρρευστης Υφής 40ml.

Εμπλουτισμένο με Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy, Κλάσματα Προβιοτικών, Πεπτίδια, Νιασιναμίδη.

Προλαμβάνει τις ρυτίδες και τις κηλίδες που προκαλούνται από την ακτινοβολία UV+ και την ρύπανσh, ανάλαφρο, αόρατο με μη λιπαρό τελείωμα.

#5.SHISEIDOExpert Sun Protector Face Cream SPF50+ 50 ml

Mε μοναδική υφή που είναι ανθεκτική στο νερό ενώ παράλληλα αφήνει άνετη, ελαφριά αίσθηση και διάφανο τελειώμα στην επιδερμίδα. Εναρμονίζεται με την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα ευχάριστο, προσωπικό άρωμα. Βοηθά το foundation να εφαρμόζεται πιο εύκολα, με μεγαλύτερη διάρκεια.

#6.Beauty Of Joseon – Relief Sun Rice + Probiotics

Η αντηλιακή κρέμα Beauty Of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics εξασφαλίζει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα.

Η κρεμώδης σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα ρυζιού και δημητριακών που έχουν υποστεί ζύμωση, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες B, C, E, αμινοξέα και μεταλλικά στοιχεία.

Εφαρμόζεται ευχάριστα, δένει υπέροχα με την επιδερμίδα και της εξασφαλίζει την απαραίτητη θρέψη. Χαρίστε προστασία στην επιδερμίδα σας και θα σας ανταμείψει με λαμπερή όψη.

#7.FREZYDERMSun Screen Fluid to Powder SPF50+

Μία αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου, που συνδυάζει την αποτελεσματική ηλιοπροστασία με τη νέα τάση μεταμόρφωσης υφής για καλλυντική ευχαρίστηση και με τη φροντίδα του δέρματος. Στηριγμένο στην καινοτομία Transforming Τextures, μόλις το αντηλιακό εφαρμοστεί στο δέρμα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από ελαφρύ γαλάκτωμα σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας.

#8.LIERAC – Sunissime Fluide Protecteur Anti – Age Global SPF50+

Αντηλιακή Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου 40ml με ενεργά Συστατικά.

Το υαλουρονικό Οξύ σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα εξασφαλίζοντας εντατικό αποτέλεσμα ενυδάτωσης. Με πεπτίδιο ενεργοποίησης του μαυρίσματος και υφή με εθιστικό καλοκαιρινό άρωμα που αφήνει ένα ανεπαίσθητο φιλμ στην επιδερμίδα για άμεση προστασία του δερματικού φραγμού.

#9.LA ROCHE POSAY – Anthelios Age Correct Visibly Reduces Wrinkles & Dark spots SPF50

Αντηλιακη περιποίηση προσώπου που βοηθά στην προστασία του δέρματος και στη διόρθωση των σημαδιών της γήρανσης που προκαλούνται από την καθημερινή έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία

Δρα στη μείωση των ρυτίδων και στη διόρθωση των σκοτεινών κηλίδων.

#10.THANK YOU FARMER – Sun Project Shimmer Sun Essence

Αντηλιακό essence λάμψης για επιδερμίδα που ακτινοβολεί.Με ελαφριά υφή, περιέχει μικροπέρλες, προσφέρει ενυδάτωση και αίσθηση δροσιάς.

#11.LITTLE SECRETS – Set Sun30 365 Face Fluid

Ένα εξαιρετικής λεπτόρρευστης υφής (fluid) αντηλιακό προσώπου με βελούδινο και διάφανο τελείωμα και μέγιστη προστασία χωρίς ενοχλητική «ασπρίλα».

Τι άλλο θέλετε!

Είστε πλέον ενημερωμένες με όλες τις νέες κυκλοφορίες που κάνουν τη διαφορά!

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Μια ματιά ακόμα:

8+1 διάσημα αρώματα που μυρίζουν…Ελλάδα! 

Keywords
Τυχαία Θέματα