Τι σας επιφυλάσσουν τα ζώδια αυτή την εβδομάδα 16-22 Mαρτίου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16-3 έως 22-3 από τους αστρολόγους του e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ
Η παρορμητική και ενθουσιώδης φύση σας γίνεται πιο σεμνή και μετρημένη, χάρη στην Αφροδίτη στο παραδοσιακό δεύτερο σπίτι σας, καθιστώντας σας λίγο …ντεμοντέ, καθώς τώρα είστε πιο αισθησιακοί και αναζητάτε την τελετουργική ερωτοτροπία. Τώρα σας αρέσει να παρατείνετε το φλερτ, δεν είστε το άγριο παιδί που θέλει να είναι στο προσκήνιο, ούτε και βιάζεστε να κάνετε μια νέα σχέση.

Ξέρετε πώς τα καλύτερα πράγματα έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν. Η Ηλιακή έκλειψη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας θολώνει το τοπίο, βρίσκεστε μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας αλλά αναδεικνύει τα δημιουργικά δώρα που σας έχει χαρίσει το σύμπαν. Μην αφήσετε αυτά τα πετράδια των νέων ιδεών που σας έρχονται ξαφνικά να σας ξεφύγουν. Καταγράψτε τις εμπνεύσεις και τις διαισθητικές αναλαμπές που έρχονται από το υποσυνείδητό σας, είναι σίγουρο ότι θα σας χρειαστούν ανά πάσα στιγμή. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά επίσης το τέλος, έτσι αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί την αρχή μιας σημαντικής μετάβασης στη ζωή σας που θα εκδηλωθεί τους προσεχείς έξι μήνες. Το σύμπαν σας παίρνει πίσω ό, τι πόνο και θλίψη σας έδωσε, ο ζωογόνος Ήλιος επουλώνει τις πληγές της ψυχής σας, φέρνοντας ανθρώπους που σας βοηθούν στη ζωή σας. Παραδοθείτε στις προσταγές του φεγγαριού, βγείτε από τις σκιές σας, πιστέψτε στη δύναμή σας. Αν συντονιστείτε με τις λεγόμενες συμπτώσεις, που σίγουρα θα υπάρξουν πολλές, εκπλήξεις και μεγάλες ευκαιρίες θα προκύψουν. Ακούστε τα μηνύματα που έρχονται στο δρόμο σας, σας δείχνουν την πορεία της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε όλοι μια παρέα, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, απολαμβάνετε τη χαρά του έρωτα και της ζωής. Η ρομαντική Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, έτσι κάνετε καλή χρήση του αισθησιασμού και της λαγνείας που σας προσφέρει. Ίσως να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι στην αγάπη και να επικεντρώνεστε στα υλικά αγαθά, αλλά αν ο πλανήτης της αγάπης δεν σας φέρει την αδελφή ψυχή σας, τότε σίγουρα θα γεμίσει τις τσέπες σας. Είστε σε σχέση; Σταματήστε να λιώνετε στο κλάμα και στην ανασφάλεια και αφήστε το αντικείμενο του πόθου σας να ξέρει τι πραγματικά κρύβεται στην καρδιά σας. Νέα μέρη, νέα πρόσωπα φέρνει στη ζωή σας η Ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, και σας ωθεί στο κοινωνικό προσκήνιο. Εάν ήσασταν στο περιθώριο μέσα σε μια ομάδα, τώρα θα μπορούσατε να γίνετε αποδεκτοί ως επίσημο μέλος. Μήπως δεν έχετε βρει ακόμα την ομάδα ή τις φιλίες που ενστερνίζονται τα ιδανικά σας; Μην ανησυχείτε. Αυτό το Σεληνιακό φως σας χαρίζει γοητεία και μαγνητισμό, γεγονός που καθιστά εύκολο να σπάσει ο πάγος. Συμβουλή: Να είστε σαφείς στα μηνύματα που στέλνετε στους γύρω σας, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε χαοτικές καταστάσεις και να χάσετε τους καλούς φίλους σας. Αν νιώσετε απογοήτευση από κάποιο φίλο σας ή μέσα σε μια ομάδα, μην ανταποδίδετε, ασχοληθείτε με χαλαρωτικές δραστηριότητες. Η γιόγκα, ένα καλό βιβλίο ή ο διαλογισμός παίρνουν την ένταση μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σβήστε το πάθος με ένα …τελευταίο φιλί. Με την ερωτική Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα σε αυτή την παλιά σχέση. Απαλλαγείτε από αυτά τα αναμνηστικά που σας θυμίζουν εκείνη την αγάπη που πήγε στραβά και μην κρατάτε δώρα του/της πρώην σας. Είστε σε σχέση; Αν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα με την αγάπη σας, συζητήστε μεταξύ σας, τα πάντα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι γεμάτες πάθος ή συγκρούσεις, εσείς επιλέγετε. Προχωράτε προς τα πάνω, με την ισχυρή Ηλιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, η οποία εγκαινιάζει έναν κύκλο έξι μηνών. Είτε έχετε στόχο να αναλάβετε ένα ηγετικό ρόλο στην εταιρεία σας, είτε να ξεκινήσετε δική σας επιχείρηση, είτε να γίνετε διευθυντής, ανεβαίνετε σιγά-σιγά τα σκαλοπάτια που θα σας οδηγήσουν στο θρόνο σας. Ξέρετε όμως πώς να βγείτε νικητές στο παιχνίδι; Θα μπορούσατε να λάβετε επιπλέον εκπαίδευση, να παρακολουθήσετε κάποια επαγγελματικά σεμινάρια, να λάβετε συμβουλές από πιο έμπειρα άτομα, τα οποία σας καθοδηγούν στην πορεία των στόχων σας. Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος θα έρθει. Αυτή η ισχυρή Ηλιακή έκλειψη θα μπορούσε επίσης να θολώσει τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ των επαγγελματικών φιλοδοξιών και της διασκέδασης, αλλά δεν μπορείτε να τα έχετε όλα. Ρίξτε όλο το δυναμικό σας σε μια επαγγελματική συνεργασία και τους στόχους σας, είναι προς το συμφέρον σας να αποστασιοποιηθείτε για λίγο από την ανάλαφρη πλευρά της ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάρα πολλά άτομα μαζί μπορούν να πετύχουν …μεγαλεία. Η κοινωνική Αφροδίτη στο συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας, προσελκύει κοντά σας ενθουσιώδη άτομα και γιορτάζετε τη νίκη σε μια κοινή προσπάθεια. Σίγουρα, όλο αυτό το ομαδικό πνεύμα είναι διασκεδαστικό, αλλά ίσως τώρα να αισθάνεστε λίγο αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά από τους άλλους και ίσως ακόμη και λίγο αόρατοι. Απολαύστε την παρέα των φίλων σας, διασκεδάστε μαζί τους, δεν χρειάζεται πάντα να βάζετε τα συναισθήματα σε πρώτη προτεραιότητα. Είστε τώρα μια κοινωνική πεταλούδα, αφήνετε για λίγο στην άκρη τις εκκρεμείς υποχρεώσεις σας και τη θαλπωρή του σπιτιού σας, η εργασία σας μπορεί και να περιμένει. Είστε μόνοι; Κάποιος θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας μέσω ενός φίλου σας. Είστε σε σχέση; Βγείτε με τους κοινούς φίλους σας και διασκεδάστε. Η Ηλιακή έκλειψη στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, σας δίνει μια λαχτάρα να εξερευνήσετε νέα μέρη, νέους ανθρώπους. Είστε ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς, κάνετε όνειρα για το μέλλον. Πάρτε το αυτοκίνητό σας και κάντε αυθόρμητα ένα οδικό ταξίδι. Μην υποτιμάτε τη δύναμη και την ανανέωση που έρχονται με μια αλλαγή σκηνικού. Όχι μόνο θα σας δώσει μια νέα προοπτική στη ζωή, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να απομακρύνετε την ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν χρειαστεί να μείνετε στον τόπο σας, δείτε την πόλη σας μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα. Πηγαίνετε σε γραφικές τοποθεσίες, απολαύστε τη θέα στο μπαρ ενός ξενοδοχείου πολυτελείας. Θα μπορούσατε να κάνετε μια εντελώς τυχαία γνωριμία με ένα χαριτωμένο ταξιδιώτη που έρχεται στα λημέρια σας.

ΛΕΩΝ
Ο αριθμός των φίλων που θα έχετε σε υψηλές θέσεις θα είναι εντυπωσιακός, χάρη στην κοινωνική Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Είστε τώρα πιο προσγειωμένοι, κάνετε τώρα πιο σοβαρή παρουσίαση και ίσως έχετε μια κάπως συντηρητική εμφάνιση. Κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του και θα μπορούσατε να καταλήξετε με μια νέα επικερδή συνεργατική σχέση. Μην αρνηθείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις και αναμιχθείτε με την ελίτ, νέα άτομα θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Ίσως και να ζήσετε ένα μαγικό ερωτικό ιντερλούδιο με κάποιον που ίσως και να έχετε υποτιμήσει. Η σειρήνα του πάθους μαγεύει με το λάγνο τραγούδι της, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ηλεκτρίζει το σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, φέρνοντας στην επιφάνεια τον ερωτισμό σας, είστε μαγνήτης για το αντίθετο φύλο. Αυτό το σεληνιακό φως εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο έξι μηνών, όπου λαχταράτε την οικειότητα, την πνευματική και συναισθηματική σύνδεση. Είστε έτοιμοι να πάτε στα βαθιά, οι ευαισθησίες και ο ρομαντισμός σας αναφλέγονται. Ο δεσμός σας θα μπορούσε να γίνει πιο οικείος, ίσως κάνετε μια μυστική συμφωνία περί κατανομής των καθηκόντων και οικονομικών πόρων μεταξύ σας. Ναι, μπορεί να σας αρέσει το φλερτ και η διασκέδαση, αλλά η συγκίνηση του έρωτα εξασθενεί αρκετά γρήγορα αν δεν συνοδεύεται από έντονο συναισθηματικό δέσιμο. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας, αλλά μπορείτε να επιδείξετε περισσότερα από την ευαίσθητη πλευρά σας. Κάποιος πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση, και αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να είστε εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γιορτάζετε την ελευθερία στην αγάπη, χάρη στην ερωτική Αφροδίτη στον περιπετειώδη και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας. Υπάρχει πιθανότητα να αποστρέφεστε τώρα τη δέσμευση, έτσι ώστε το ελεύθερο πνεύμα σας να περιφέρεται όπου θέλει. Αν είστε σε μια σοβαρή σχέση, στην προσπάθειά σας να είστε ανεξάρτητοι, πιθανώς να απαιτήσετε περισσότερο προσωπικό χρόνο. Λοιπόν, αφήνετε στην άκρη για λίγες εβδομάδες την παραδοσιακή στάση στην αγάπη και γεύεστε την περιπέτεια και τη ζωή. Μακροπρόθεσμες επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται από το πουθενά, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη και νέες γνωριμίες με άτομα που σας χωρίζει απόσταση. Η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, και για τους επόμενους έξι μήνες ξέρετε πολύ καλά ότι χρειάζονται δύο για να πάνε τα πράγματα δεξιά στη ζωή. Οι σοβαρές προθέσεις σας στην αγάπη και τις επαγγελματικές συνεργασίες σας ίσως σας οδηγήσουν ακόμη και σε πρόταση γάμου ή σταθεροποίηση μιας επιχειρηματικής συνεργασίας. Αναθερμαίνεται η φωτιά του πάθους με τον αγαπημένο σας και κοινωνικοποιείστε μαζί. Το σύμπαν στέλνει ένα φως στις καλύτερες ποιότητες του χαρακτήρα του αγαπημένου σας, είστε περισσότερο ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Πάρτε ένα μπουκάλι κρασί και περάστε την ημέρα σας σε μια απομονωμένη και γραφική τοποθεσία, ανανεώνοντας τους όρκους αγάπης. Είστε μόνοι; Ίσως αποκαλύψετε ότι κάποιος φίλος σας δεν είναι πραγματικά φίλος. Μήπως μέχρι τώρα ήσασταν στην ομίχλη;

ΖΥΓΟΣ
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και αφήστε κατά μέρος τη ζήλια και την κτητικότητά σας στη σχέση σας. Η ρομαντική Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σας κάνει να λαχταράτε την αγκαλιά του αγαπημένου σας και να θέλετε να έχετε αφθονία χρόνου ως ζευγάρι. Μην πιέζετε όμως τις καταστάσεις, τα σχέδιά σας θα μπορούσαν να αποτύχουν. Για καλύτερα αποτελέσματα, ένας πιο ήπιος και πιο αργός τρόπος προσέγγισης όχι μόνο θα καλλιεργήσει συναισθηματικά τη σχέση σας αλλά σας βοηθά να θέσετε γερά θεμέλια, ανοίγοντας το δρόμο για μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και σεβασμό. Ενώ μπορεί να μην έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε στο σήμερα, αυτή η μικρή αναμονή θα έχει ανταπόδοση μακροπρόθεσμα. Είστε κοινωνικοί και θέλετε να ακολουθήσετε το πλήθος και καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, σας ενθαρρύνει να βάλετε τάξη στις καθημερινές κοινωνικές υποχρεώσεις σας και να εναρμονίσετε την πραγματικότητα με τις φιλοδοξίες σας. Δεν υπάρχει καμία λογική να κάθεστε στο χαμηλότερο σκαλί της σκάλας, όταν στην πραγματικότητα προορίζεστε να κατευθύνετε τις μάζες. Ήρθε η ώρα να βάλετε τα όνειρά σας σε δράση. Εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης, μια ηγετική θέση θα μπορούσε να είναι δικιά σας μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την υγεία, το φεγγάρι σας παροτρύνει να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, αν έχετε κάνει διατροφικές ατασθαλίες. Καιρός για μια νέα εμφάνιση, με περισσότερη ζωτικότητα και ευεξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα περπατήσετε στο ηλιοβασίλεμα αγκαλιά με την αδελφή ψυχή σας; Όντας συναισθηματικοί και παθιασμένοι, ο έρωτας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σας, αλλά μόνο μια επίλεκτη ομάδα …«μνηστήρων» έχουν να σας δώσουν ό, τι πραγματικά χρειάζεστε. Η ερωτική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας κάνει να λιώνετε μέσα σε ένα μεθυστικό ρομαντισμό και πάθος. Είστε μόνοι; Οι πιθανότητες είναι να προσελκύσετε κάποιον που σας συμπληρώνει, κάποιον που σκέφτεται να δημιουργήσετε μαζί μια κοινή ζωή. Ο αγαπημένος σας θα περάσει τα τεστ που θα του βάλετε; Είναι καλό να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, αλλά να θυμάστε ότι κανείς δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Το πάθος σας εντείνεται και εκφράζετε τα πιο μύχια συναισθήματά σας κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό ενισχύεται περαιτέρω και από την Ηλιακή έκλειψη στο γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, σας βάζει στα ραντάρ του θεού Έρωτα, είστε στο επίκεντρο. Ψάχνετε την αγάπη; Επεκτείνετε την ακτίνα αναζήτησής σας σε άτομα που ίσως στην αρχή μπορεί να μη σας κάνουν το «κλικ» με την πρώτη ματιά, μπορεί αργότερα να εκπλαγείτε ευχάριστα από κάποιον/α που σας κάνει να λιποθυμάτε από πάθος. Είστε τώρα τολμηροί, εκπέμπετε μια μαγική αύρα, γεγονός που καθιστά ευκολότερο για τους θαυμαστές σας να εκφράσουν τις επιθυμίες τους. Συμβουλή: Μπορεί να έχετε ζήτηση αλλά, φυσικά, πρέπει κι εσείς να βοηθήσετε να εξελιχθούν τα πράγματα. Είστε σε σχέση; Μη φοβάστε να κάνετε κάποια πνευματώδη πειράγματα, είναι διασκεδαστικό και δίνει στη σχέση σας μια ανάλαφρη νότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλο δουλειά και καμία ευχαρίστηση; Με την Αφροδίτη στον εργατικό και ρεαλιστικό έκτο οίκο σας, η αγάπη έχει πάρει δεύτερη θέση κι εσείς ασχολείστε με την πεζή και άχαρη καθημερινότητά σας. Προσπαθείτε να ολοκληρώσετε τυχόν πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν, από τη διοργάνωση μιας κοινωνικής εκδήλωσης, μέχρι τις υποχρεώσεις του γραφείου σας. Ο έρωτας ίσως σας βρει στην καθημερινότητά σας ή στο σπίτι σας, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να δεχτείτε αρκετές επισκέψεις και να διασκεδάσετε με τα πιο οικεία σε σας πρόσωπα. Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και των συναισθηματικών δεσμών, και αναζητάτε περισσότερη οικειότητα με τον αγαπημένο σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα. Τώρα δεν είναι ώρα για αστεία και περιπετειώδη πειράγματα, συζητάτε πιο προσωπικά θέματα, ακόμη και αν δεν είστε ο καλύτερος γι’ αυτό. Μιλώντας για τα συναισθήματά σας, σας βοηθά να θεραπεύσετε τις σχέσεις που είχαν κλονιστεί στο παρελθόν, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι οι άλλοι θα συγκινηθούν με την ειλικρινή κατάθεση της ψυχής σας. Καλέστε για φαγητό τον αγαπημένο σας ή τα πιο οικεία σε εσάς πρόσωπα στο σπίτι σας, αυτό σας βοηθά να χαλαρώσετε από τις εργάσιμες ημέρες. Παράλληλα, αυτό το σεληνιακό φως σας προτρέπει να κάνετε μια αγορά ή πώληση σπιτιού ή να διαμορφώσετε το χώρο σας με τον τρόπο που σας εκφράζει. Είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία ή να νοικιάσετε σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μήπως η φωτιά του πάθους τρεμόπαιζε; Ήρθε η ώρα να την δυναμώσετε, καθώς η Αφροδίτη στο γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, αυξάνει τα συναισθήματά σας αλλά και το δράμα. Μην πανικοβάλλεστε! Η σχέση σας δεν χρειάζεται να τρέχει στη …λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας για να είναι συναρπαστική. Διασκεδάστε με το αντικείμενο του πόθου σας και απολαύστε πραγματικά τις απλές γλυκές στιγμές που είστε μαζί, δεν χρειάζεται να θυσιάζετε το σήμερα για το αύριο. Ό, τι λέτε διαμορφώνει τη σφαίρα της ύπαρξής σας, έτσι να σκέφτεστε, πριν μιλήσετε. Η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και σας παροτρύνει να βελτιώσετε τον τρόπο επικοινωνίας σας. Όντας γνήσιοι και προσεγμένοι στο μήνυμα που μεταφέρετε στους άλλους, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε να πετύχετε. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σας βοηθά επίσης να προβάλλετε τις δημιουργικές ιδέες σας, στρέφοντας την προσοχή σας σε άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι δίπλα σας, ίσως κοντά στη γειτονιά σας ή στο δρόμο ενός ταξιδιού, έτσι εξερευνήστε τα πάντα. Συμβουλή: Με την προβολή των δεξιοτήτων και των ταλέντων σας, οι άλλοι θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Αν νιώσετε να πιέζεστε από τις απαιτήσεις των άλλων, μην τις αποδέχεστε, εφόσον δεν έχουν απήχηση με το όραμά σας. Αν και μπορεί να έχετε μια προσοδοφόρα ευκαιρία, δεν θα πετάξετε τον πολύτιμο χρόνο και την ενέργειά σας σε μια αποστολή που δεν μιλάει στην ψυχή σας. Εφαρμόστε την ίδια λογική και στη σχέση σας, ίσως χρειαστεί να ορίσετε ξεκάθαρα όρια ή να δώσετε τελεσίγραφο. Τελικά, το μόνο που μετράει είναι ο σεβασμός του συντρόφου σας απέναντί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφήστε στην άκρη την απρόσωπη πλευρά σας και ελάτε στην αγκαλιά της αγάπης σας. Η ερωτική Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας προσκαλεί να περάσετε ζεστές και τρυφερές στιγμές με το αντικείμενο του πόθου σας. Απαλλαγείτε από το ζοφερό παρελθόν, ξεχάστε ό, τι σας χωρίζει και να θυμάστε ό, τι σας ενώνει. Ζωγραφίστε μαζί το γαλάζιο του ουρανού με όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Συζητήστε σε βάθος, ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε οικογένεια ή ένα μωρό. Η Ηλιακή έκλειψη ηλεκτρίζει το δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και του εισοδήματος, και ξεκινά ένας εξαμηνιαίος κύκλος αφθονίας. Ανεξάρτητα από το αν λατρεύετε ή όχι την τρέχουσα επαγγελματική θέση σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να βρείτε τρόπους για να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας. Αν υπάρχει κάτι που σας λείπει, αναζητήστε επιπρόσθετη εκπαίδευση ή ζητήστε τη συμβουλή κάποιου ειδικού. Παράλληλα, το φεγγάρι σας καλεί να γίνετε λίγο αυστηρότεροι στις δαπάνες σας και να δημιουργήσετε κάποια ισορροπία στις συνήθειες των εξόδων σας. Όχι βέβαια να βρεθείτε σε κατάσταση στέρησης, αλλά να έχετε περισσότερο αυτοέλεγχο, όταν πρόκειται για αντικείμενα πολυτελείας. Μείνετε μακριά από τους πειρασμούς, όσο κι αν ποθείτε να αγοράσετε αυτό το ακριβό αντικείμενο. Η συνετή διαχείριση των χρημάτων σας θα σας βοηθήσει να κάνετε αποταμίευση για τους δύσκολους καιρούς. Ξεκινάτε από τώρα, και μέχρι τους προσεχείς έξι μήνες, να κάνετε τα βήματα για να φτάσετε στο τελευταίο σκαλί της οικονομικής ευημερίας, έτσι βρείτε τους σωστούς ανθρώπους που μπορούν να σας δώσουν την ώθηση να το πετύχετε. Ανοίξτε τα μάτια σας, οι «άγγελοι» κατεβαίνουν στη γη!

ΙΧΘΥΣ
Μην αφήσετε τον έρωτα να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σας! Η ερωτική Αφροδίτη στο διασκεδαστικό τρίτο οίκο σας, σας καλεί να φλερτάρετε, να επιλέξετε πιο ανάλαφρες σχέσεις, διατηρώντας όμως το ρομαντισμό και το πάθος σας. Κάντε την πρώτη κίνηση, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρόκειται να περιμένουν επ’ αόριστον. Αντί να κλειδώνεστε στον εαυτό σας, πάρτε το τιμόνι του πλοίου της αγάπης. Μια φιλία θα μπορούσε να γίνει μια δυνατή αγάπη. Ο ενθουσιασμός και η χαρούμενη διάθεσή σας φέρνουν πολλούς ανθρώπους κοντά σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, γαλουχείτε μια νέα γνωριμία ή πηγαίνετε ένα κοντινό ταξίδι. Με ένα μικρό πρώτο βήμα, θα μπορούσατε να προσελκύσετε τόσους οπαδούς! Έφτασε η μεγάλη στιγμή για σας, φυτεύετε στο σήμερα τους σπόρους του αύριο. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας φωτίζει τον ουρανό ολόκληρης της ζωής σας, ανοίγοντάς σας ένα νέο παράθυρο στο μέλλον και παροτρύνοντάς σας να ορίσετε τις επιθυμίες που θα θέλατε να υλοποιηθούν τους προσεχείς έξι μήνες. Μην είστε μόνο ονειροπόλοι αλλά γίνετε και πρακτικοί σε ό, τι θέλετε να συμβεί. Απλά, βεβαιωθείτε ότι τα όνειρά σας περιλαμβάνουν και ένα πνευματικό ταξίδι. Επίσης, δημιουργείστε στόχους που φέρνουν συναισθηματική ισορροπία και οικονομική αφθονία στη ζωή σας. Μη μεμψιμοιρείτε και πιστέψτε στα όνειρά σας, ακόμα και το ακατόρθωτο μπορεί να υλοποιηθεί. Ποτέ μη λέτε ποτέ! Συμβουλή: Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Όταν βάζετε τον εαυτό σας στο κάτω μέρος της λίστας των προτεραιοτήτων σας, στο τέλος θα καταλήξετε να χάσετε την υπομονή σας και να υποφέρετε.

Πηγή: www.e-zwdia.gr
Keywords
ζωδια σημερα, εβδομαδα, φλερτ, νέα, θλίψη, βγείτε, φως, εταιρεία, πηγαίνετε, εμφάνιση, δραση, καιρος, τεστ, δραμα, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αποτελεσματα, βγείτε, επιθυμιες, θλίψη, αυτοκινητο, αφροδιτη, βημα, γιογκα, δουλεια, δωρα, εργασια, ζηλια, μωρο, ονειρα, προγραμμα, σειρηνα, σφαιρα, τεστ, υγεια, φιλια, φλερτ, φως, ωθηση, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αγορα, αγριο, απηχηση, απλα, αργος, αστεια, αυρα, αφθονια, πηγαίνετε, εβδομαδες, βιβλιο, βρειτε, φαγητο, γεγονος, γειτονια, γινει, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δασκαλος, δευτερο, δυναμη, δειτε, δικη, δωσει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκλειψη, εκπαιδευση, ελευθερια, ενεργεια, ενθουσιασμος, εμφάνιση, εξι, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, ευεξια, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ζοφερο, ιδεες, ιδια, ηλιος, υπομονη, θεα, θαλπωρη, οικο, ηπιος, ισορροπια, κινηση, κυκλος, κρασι, λειπει, μακρια, ματια, μηνυματα, μηνες, μικρο, μπορειτε, νικη, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, οντας, ορια, οραμα, παιδι, παθος, παρουσιαση, πεταλουδα, πιθανοτητες, πορτα, ψυχη, ρανταρ, ρομαντισμος, ρολο, σεβασμος, σεμιναρια, σιγουρα, σιγουρο, σπιτι, συμπαν, σχεδια, φεγγαρι, φιλι, φυλο, φυση, φυσικα, χαρα, βηματα, γινετε, γλυκες, ηλιοβασιλεμα, κλαμα, καρδια, πληγες, πωληση, ταξιδι, θεματα, θεσεις, υλικα, υπεροχη, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα